.Ehsan., Milik, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 عمران باریکلا ترم چندی که الان مقاومت یک داری؟؟؟
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Shahin باریکلا ترم چندی که الان مقاومت یک داری؟؟؟ ترم چهار تموم شد کلا من یه درس رو بار حذف کردم که همین بود
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 ترم چهار تموم شد کلا من یه درس رو بار حذف کردم که همین بود بعد یه سوال فنی یه درس دیگه زده بودی که 19 شده بودی تحلیل سیستم ها ! میشه بگی کلا در مورد چیه؟؟ من اسم اون درس رو دیدم فکر کردم صنایع میخونی!
نوشته اصلی توسط rebasss فدا دلت دادا چطور مطوری رفیق؟ سالاری از همه شهر بیزارم
نوشته اصلی توسط Shahin بعد یه سوال فنی یه درس دیگه زده بودی که 19 شده بودی تحلیل سیستم ها ! میشه بگی کلا در مورد چیه؟؟ من اسم اون درس رو دیدم فکر کردم صنایع میخونی! مهندسی سیستم ها بود کلا در مورد برسی یه سیستم هست و اعمال یه سری از روش ها برای بهبود تو سیستم هست کلا درس بیخودیه
.Ehsan., marshall, MaSiHa, Milik, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss
erfan1373g, marshall, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 مهندسی سیستم ها بود کلا در مورد برسی یه سیستم هست و اعمال یه سری از روش ها برای بهبود تو سیستم هست کلا درس بیخودیه مثل همینو ماهم داریم! اسمش مدیریت و کنترل پروژه بود! میفهمم چی کشیدی که نخوندی و تقل زدی! منم اینو تقل زدم
تکبیر جدید بعد از توافق : الله اکبر الله اکبر مرگ بر قطب شمال مرگ بر قطب جنوب مرگ بر استوا مرگ بر نصف النهار مبدا مرگ بر داعش یزید کافر
.Ehsan., marshall, Milik, mojtaba00222, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 34 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 34 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن