من از اون دسته از رفیقام که تو رو منصرف میکنم از اشتباهی که داری میکنی ، نه اینکه جفت پا با تو بپرم تو چاه
همینارم دو سه بار که ببینی دیگه حوصلت نمیکشه تصویرشو ببینی ، فقط جمع میکنی نگه میداری بی خودی
تو بیا من خودم واست با صدای نا هنجارم واست میخونم طوری که اشک تو چشات جمع بشه دیگه کلا بی خیال شعر و موسیقی بشی
ولی خارج از شوخی ، هر کسی یه علاقه ای داره ، اما چن سال دیگه میگی عجب خری بودم چقدر از الکی وقتمو تلف کردم
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
فقط یه راه داره که من پول بدم بهت هادی ! اونم اینه که دعا کنی خانم منشی برگرده بعد با من دوست بشه خیلی دوست بشه خیلی خیلی دوست بشه انقدر دوست بشه که من بتونم جفت لنگ های همایونیشو بفرستم هوا بعد از اتمام کارم همینطوری که لخ*ت در آغوش هم آرمیده ایم بگه وااااای رسول جونم من موزیک ویدیوی هایده میخوام تازه شانس بیاری کیفول باشم بهش نگم بیا چیزمو بخور
ویرایش توسط R A S O O L : 07-11-2015 در ساعت 03:42 PM
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
رسول دل بده به کارت گول صابر منتظرِ بخوریش @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد ازش انتقام گرفتی؟
فقط یاد کردن؟ بردار ببر داداش ما که این حرفا رو نداریم
درود همگی به تو روز خوبی داشته باشـــــــــــــــــــی
اتفاقا دل منم واسش تنگ شده کجایی ننجونِ دو عالم؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 135 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 135 مهمان ها)