قشنگ معلوم بود مترجم رو انگشت کردن که یهوو صداش قطع شد
قشنگ معلوم بود مترجم رو انگشت کردن که یهوو صداش قطع شد
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
میگن قراره بعد از توافق پهنای باند اینترنت رو اندازه ی پهنای کو.ن کیم کارداشیان افزایش بدن.
فروغ فرخزاد میگه:در حیرتم از خلقت آب،اگر با درخت همنشین شود، آنرا شکوفا میکند.اگر با اتش تماس بگیرد، آنرا خاموش میکند.اگر با ناپاکی ها برخورد کند، آنرا تمیز میکند.اگر با آرد هم آغوش شود، آنرا اماده طبخ میکند.اگر با خورشید متفق شود، رنگین کمان ایجاد میشود.ولی اگر تنها بماند، رفته رفته گند اب میگردد.دل ما نیز بسان آب است، وقتی با دیگران است زنده و تاثیر پذیر است،و در تنهایی مرده وگرفته است...
"باهم" بودنهایمان را قدر بدانیم...
مازراتي - ام سي 12 (Maserati MC12) خودرويي است **** اسپرت كه روي شاسي فراري - انزو (Ferrari Enzo) ساخته شده ولي از لحاظ ابعادي بزرگتر از فراري - انزو مي باشد. طراحي خودرو به عهده طراح معروف آقاي فرانك استفنسون (Frank stephenson) مي باشد كه از ديگر كارهاي آن مي ني - كوپر (Mini Cooper) را مي توان نام برد. از رقباي مازراتي - ام سي 12 (Maserati MC12) مي توان به پاگاني - زوندا (Pagani Zonda) ، كونيگ زگ - سي سي ايكس (Koenigsegg CCX) اشاره كرد. پيشرانه ام سي 12 دوازده سيلندر (V) شكل بوده به حجم 6 ليتر كه در قسمت مياني خودرو نصب (Mid Engine) شده و قادر مي باشد 630 اسب بخار نيرو توليد نمايد و در مدت زمان 3.8 ثانيه نيز به سرعت 100 كيلومتر در ساعت برسد.
زندگی یه مجموعه منظم از بی نظمی هاست...یه مجموعه معقول از بی عقلی ها...
متاسفانه الان با خبر شدیم خانوم موگرینی باردار هستن،همه وزرای خارجه تا اعلام نتیجه آزمایش dna در وین خواهند ماند
ویرایش توسط Peyman : 07-14-2015 در ساعت 06:42 PM
نکته جالبی که درمورد سن مینا الان بنظرم رسید اینه که ، پارسال قبل تولدشم بهمون گفت 45 سالشه ؛ بعد از تولدشم همون 45 باقی موند ؛ سوالی که پیش میاد چن سال قراره روی 45 باقی بمونه
لنتیا میرین میخونین که میگم میخوام بیام تهران ، یه تعارف خشک و خالی هم بلد نیستین بزنین ، فقط گذرتون اَ اینوری بخوره من میدونم و شماها
تا دیروز که فیلمی نیومده بود ؛ امروز رو نگاه نکردم ، والا ما خودمونم الان سه هفتست در حسرت یه فیلم روزمونو شب میکنیم ، فیلم کجا بود اصن
نع ســ.وتین فروش شدم تا مخ بزنم
این لنتیا فقط منتظر بودن ببینن من کی میرم خرید کنم که توافق کنن از فردا همه چی ارزون شه بره تو پاچه من ، اصن این کارشون با همکاری صهیونیستها بوده من مطمئنم
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
گفتم بعد ِ این همه مدت شاید آدم شده باشم...
بعد فكر كردم، بعد ِ كدوم مدت ؟!
كلهم اجمعین به این نتیجه رسیدم كه هنوز آدم نشدم !!!...
درود بر همگی
ای کاش میشد وثوقالدوله را زنده کرد تا به چشم ببیند چطور میتوان ملتی را خوار و خفیف کرد و برایش جشن هم گرفت!!!
عجیب روزگاریست آقاجان!
در حال حاضر 128 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 128 مهمان ها)