نوشته اصلی توسط MaMaTiR طرف میره تو صف نونوایی... حواسش نیست.. یهو میگوزه.. همه نگاش میکنن.. روشو اونور میکنه میگه والا با این نوناشون حالا این چه ربطی به بحث ما داشت ؟!
azade, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط penhold حالا این چه ربطی به بحث ما داشت ؟! منظور اینه که گندی که خودت میزنی رو ربط میدی به کار درست ملت
نوشته اصلی توسط MaMaTiR منظور اینه که گندی که خودت میزنی رو ربط میدی به کار درست ملت چه ربطی داره ؟
نوشته اصلی توسط penhold چه ربطی داره ؟ بمیر مرتیکه منحرف
نوشته اصلی توسط MaMaTiR بمیر مرتیکه منحرف تو به من میگی منحرف ؟ یوزر میسازی مـــ. مه تیر و ملتو منحرف میکنی اونوت به من میگی منحرف ؟ برو خجالت بکش اصن برو بخواب
نوشته اصلی توسط penhold تو به من میگی منحرف ؟ یوزر میسازی مـــ. مه تیر و ملتو منحرف میکنی اونوت به من میگی منحرف ؟ برو خجالت بکش اصن برو بخواب همینو میگم گند خودتو به کار درست مردم ربط میدی منحرف بودن خودتو در یوزر مامطیر من فرافکنی میکنی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR همینو میگم گند خودتو به کار درست مردم ربط میدی منحرف بودن خودتو در یوزر مامطیر من فرافکنی میکنی کدوم مردم ؟ آخه کجا یوزر ِ تو مامطیر خونده میشه ؟
نوشته اصلی توسط penhold کدوم مردم ؟ آخه کجا یوزر ِ تو مامطیر خونده میشه ؟ هرکی که مورد سو استفاده انحراف تو واقع میشه این یوزر من مثل لکه های جوهر رور شاخِ... هر کسی از ظن خود شد یار من
نوشته اصلی توسط MaMaTiR هرکی که مورد سو استفاده انحراف تو واقع میشه این یوزر من مثل لکه های جوهر رور شاخِ... هر کسی از ظن خود شد یار من همچین میگه سوء استفاده که انگار ... آخه کی میاد یار ِ تو بشه
نوشته اصلی توسط penhold همچین میگه سوء استفاده که انگار ... آخه کی میاد یار ِ تو بشه من که میگم وضعت خرابه همین که افکار پلیدتو(ممه دوستیتو) به یوزر من فرافکنی نکنی کافیه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 243 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 243 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن