[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هواپیما نشسته بودم ...
بغل دستیم بهم گفت:
من اصن هیچ اعتقادی به اسلام ندارم!
یهو هواپیما یه تکون خورد گفتش :
یا ابلفضل نوکرتم ،قلط کردم!!
ای کلک ، پس خودت دلت میخواست که گولمو بخوری؟
همش مال خودته عزیزم ، نوش جان
منحرف بد ذات
بد ذاتِ بالفطره
قول بده اینجا هم اومدی همون نون و پنیر رو بخوری که یه وقت چاق نشی که لباسا زود تنگت شه
آتی اگه قول بده که غذا برامون درست کنه ، اجازه میدم که بیاد ؛ ولی یه نفر اهل ورق کم داریم باس سه نفره حکم بازی کنیم اگه آتی نیاد
به یک نفر حکم باز نیازمندیم ...
هم اکنون نیازمند بازی حکمتان هستیم ...
ینی چی؟ حال تو رو با درک بکنم؟
چی جلافتا
دماسنج ماشینو چک کردی همون موقع یا نه؟
انقدر خر تو خره هر کی اسمشو بزنه یه جا در میاد
باااووووو یه هفته نشد؟
دیگه که حس و حال خودکشی نداری اون حس و حال فقط واسه یه هفته اول بود که ، دیه چرا نمیای؟
ینی با مصرف این دارو دائم باید تو خواب باشی؟
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
بزرگترين درس زندگي اينست كه گاهي ابلهان درست مي گويند
مياموتو موساشي » : ما اشتباهات جديدي را اختراع نمي كنيم ، اشتباهات گذشته را تكرار مي كني
دیروز مخ دختررو تو خودپرداز بانک ملی زدم بردم کردمش.....
.
.
.
.
.
.
.
صبحش اس ام اس از طرف بانک ملی اومد که ,فکر نکنی یادمون رفته, گفتیم رو کاری اس ندیم, مبلغ15 هزار تومان از حسابتان بابت کمیسیونکُـــ.سديشب کسر شد
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
اولین وشیرین ترین کشف هر انسانی دست کردن تو دماغ ،درآوردنش و گرد کردن جسم مذکور تا اونجایی که امکان داره و سپس شوت به مقصدی نا معلوم می باشد
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
آهنگ استاد اندی ریلیز شده چرا هیچی نمی گین
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
اگه یکی اومد باهاتون درد و دل کنه بهش نگید درست میشه ایشالا ، الان دقیقا38دقیقس دارم فحش میخورم از یارو.بلاکمم نمیکنه
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
در حال حاضر 99 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 99 مهمان ها)