نوشته اصلی توسط Rasool24 کنت قرمز خیلی سنگینه جدا موند بکش خیلی سبکه
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow جدا موند بکش خیلی سبکه مرغوبه یا از این ارزون قیمت هاس مثل وینستون
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 مرغوبه یا از این ارزون قیمت هاس مثل وینستون سیگار خوبیه قیمتش پایینه
نوشته اصلی توسط pirana لنتی بشکنه این دست که نمک نداره تا خـ*ـایـه کردم تو عسل گذاشتم دهنت بازم گاز گرفتی مرسی اواتار بالاخره یه اواتار زیبا ازت دیدیم من شرمنده ت شدم الان ... حالا که اینجور شد باید بزاری خب از قبلیا خوشت نمیومد میگفتی عوض میکردم
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow سیگار خوبیه قیمتش پایینه یه نخ میزنم ببینم چطوره
نوشته اصلی توسط Rasool24 یه نخ میزنم ببینم چطوره خوب یکی دیگه رو هم در آغوش شیطانیم ام جا دادم
mojtaba00222, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 من شرمنده ت شدم الان ... حالا که اینجور شد باید بزاری خب از قبلیا خوشت نمیومد میگفتی عوض میکردم اینا قبول نیست عکس آواتارت رو باید از ابزار کارت انتخاب کنی مثلا گلنار
rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow خوب یکی دیگه رو هم در آغوش شیطانیم ام جا دادم من قبلا هم میکشیدم این مدل بدجور کلاس داره
erfan1373g, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 من قبلا هم میکشیدم این مدل بدجور کلاس داره درد با کلاس جور درنمیاد اگه واسه کلاس میخوای میتونی یه کیف سیگار بگیری توش هر سیگاری که دوست داشتی بزاری هر وقت خواستی بکشی بیاریش بیرون خیلی کلاسش بالاتر از این حرفاست
نوشته اصلی توسط MrCrow درد با کلاس جور درنمیاد اگه واسه کلاس میخوای میتونی یه کیف سیگار بگیری توش هر سیگاری که دوست داشتی بزاری هر وقت خواستی بکشی بیاریش بیرون خیلی کلاسش بالاتر از این حرفاست فقط واسه کلاسش نیست چون من زیاد نمی کشم میخوام یه چیز کم ضرر و مرغوب باشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 59 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 59 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن