اینا چرا رنگشون فرق داره ؟؟؟
اینا چرا رنگشون فرق داره ؟؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
خوب منم میگم دلیل افت موسیقی لس انجلسی همکاری با داخلیا بود !! متاسفانه اونجا همه من من میکنن و دیگه مثل قبل نیست و همین داخلیا گند زدن رفته ! سیاوش قمیشی و شادمهر نمونه بارزشه ! وقتی دیدم اینقد از آهنگ حس خوبیه شادمهر استقبال شد تعجب کردم !! فهمیدم که ذائقه ملت تغییر کرده !!
باید کمپین نه این شادمهر ما نیست رو بنا کرد همچنین سیاوش قمیشی و معین و ابی
اینم یادم رفت بگم :
وقتی که شادمهر از ایران رفت ، ارشادی ها ترسیدن و کم کم همین خواننده دوزاری ها سر و کلشون پیدا شد و مجوز و ... خوب اینا صدا که نداشتن و شروع کردن به ناله و نفرین و اسمو گذاشتن آهنگ !! یه سری دهه هفتادی هم شدن طرفدارشون و بعدشم تیتراژ خوندن مد شد و قارچ گونه تعداد آفات موسیقی زیاد شد !!! عمر موسیقی اینا 7 سال هم نبود !
من موسیقی داخل رو با صدای ناصر عبداللهی و تاجیک و قاسم افشار و حسین زمان و امیر تاجیک و سعید شهروز و ... قبول دارم ، بعد اینا موسیقی داخل تموم شد !! البته جرقه هایی مثل فریدون و رضا صادقی هم اومدن ولی مقطعی بود
کــــــاملا موافقم... ولی خدایی تو بازار موسیقی داخلی که همه یه مشت دلال هستن نه موزیسین و فقط فکر البوم دادن تنها به این دلیل که توی کنسرتاشون اهنگ جدید داشته باشن مشتری جذب کنن؛ مخاطب نه، مشتری، کنسرتم که چه عرض کنم جنگ شادی؛ فقط چاوشیِ که به فکر موسیقی ـش هست و دائم در تلاشِ که سطح ـشُ بالاتر ببره...
دیگه توی داخلی ها خبر ندارم، به قول فرمایش شما امثال علیزاده حال بهم زن شدن دیگه
در مورد اونور آبی ها هم درست میگی... اونورم به نظرم فقط داریوش هنوز برای موسیقی خودش ازرش قائلِ... این از ابی و معین که این همه دوسشون دارم با این البوم و سینگل های جدیدشون... اونم از گوگوش با اون البومش
صبر کن بیام پیشت کلا از زندگی دل میکنی عزیزم با دریا هم که راهی نیست... دریــــــــــــا... بهترین رفیق مرا بردی
ایــــش مزاحم نشو ایکبیری مگه خودت خواــَر مادر نداریاصن سلیقه فیلم نیگا کردنمونم شبیه همه ، خوب نیگا کن تو شرتتو شاید دختر باشیا
آره خیلی خوشم اومد ، یه فیلم خیلی قشنگ بود
لینک پیدا نکردم دادا ، سه سال پیش دیدم ، اومدی واست میریزم
منم شکم رو همین بود بخاطر همون گفتم جیسون بازی میکنه ، بدک نبود
فوق العاده بود... خوار هرچی قسمت و تقدیر بود چسبوند درو دیوار این فیلم
داخلیا آلبوم میدن فقط به خاطر اینکه کنسرت برگزار کنن که خوشبختانه جلوی کنسرتاشونم دارن میگیرن ولی این آفات موسیقی کار خودشونو کردن و دیگه چیزی از موسیقی نمونده متاسفانه
چاوشی هم آلبوم جدیدش از دو سه تا آهنگ بیشتر خوشم نیومد ! گفتن راکه و من امیدوار شدم ولی ... اگه میخواد تو همین سبک ادامه بده باید برگرده به گذشته !!
داریوش میبینه تو این آشفته بازار همون یه سینگل در سال هم زیاده !! نمیاد خودشو خراب کنه و با چهار تا بچه کار کنه و نمیخواد به زور تو بورس باشه !! یه سینگل متوسط میده و خلاص !
ولی شادمهر و به خصوص سیاوش قمیشی فقط دارن خودشونو خراب میکنن نباید با اینا کار کنن
گوگوش هم چند سالی هست ریده !! تنها آهنگ خوبش تو این چند سال نگو بدرود ِ چیزی نداره آهنگاش به جز جیغ پیر زن ِ جیغ جیغو لقب ِ خوبیه براش
به نظر من توی ایران نمیشه واسه موسیقی استاندارد خاصی قائل شد اگرم بخوایم این کارو کنیم باید مقایسه کنیم با آثار فاخر خارجی منظورم خواننده های لس آنجلسی نیست !
هرکسی نظری در مورد موسیقی داره مثلا به نظر خودم آهنگی مثل قطار محسن چاووشی فنی ترین و استاندارد ترین آهنگ منتشر شده بعد از انقلاب هستش ! توی خواننده های دیگه بعضی کارهای مهدی یراحی رو همچین نظری راجع بهشون دارم ! موسیقی اونور آب که فاتحه !!!! به جرئت میگم توی این 2 -3 سال اخیر انگشت شمار کار خوب شنیدم ازشون
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 149 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 149 مهمان ها)