صفحه 1528 از 3874 نخستنخست ... 52810281428147815181526152715281529153015381578162820282528 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 15,271 به 15,280 از 38738

موضوع: ××× بـــــا جــنبـه هـــا ×××

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط special نمایش پست ها
    ببخشید با پرهنه پریدم داخل بحث
    فقط میخوام چند تا نکترو بگم اسم دهه هفتادی اومد آخه
    اول اینکه اینا نظرات شخصی من هستند بر اساس تجربم قطعا ممکنه خیلی هاش درست نباشه
    خب کلی بخوای حساب کنی با حرفات موافقم اما این فقط شامل موزیک ایرانی نمیشه کلا موزیک جهان هرچی میگذره ضعیف تر میشه....همش هم برمیگرده به همون سلیقه مردم مثلا تیلور سویفت دوست داشتنی از کانتری که اون همه خوب کار میکرد اومد سراغ پاپ چون مردم پاپ بیشتر دوست دارن.....اما این بین هستند آلبوم یا خواننده هایی که متفاوت ظاهر میشن نمونه داخلیش آهنگ قطار محسن چاوشی یا نه نرو سیروان خسروی که هرکس بگه کار ضعیفی بودن بی انصافی کرده البته این کارا چند سال یک بار ممکنه تکرار شن.
    نکته بعدی اینکه همه یه آهنگ شعرش نیست اگر شعر اولویت اصلی بود به طور مثال خیلی از ایرانی ها اصلا موزیک خارجی گوش نمیدادن پس چرا گوش میدن شعر رو که متوجه نمیشن به خاطر ملودی دل نشین یا صدای خواننده هست که گوش میدن درسته؟!پس جدا از اینکه موزیک های ایرانی شعرشون ایراد داره که این شامل کل دنیا میشه (آلبوم های روز جهانی هم بگیری تازه اونایی که خیلی شنیده هم میشن فروش می کنند شعراشون قوی نیست مثل گذشته...).یه جورایی انگار شعر ها دیگه ته کشیده....با اینکه شعراشون ته کشیده اما بعضی از همین خواننده ها خارجی هستند که حد اقل به خود موزیک اهمییت میدن سعی می کنن موزیک با کیفیت درست کنند اما متاسفانه ایرانی ها چه لس انجلسی چه داخلی اصلا به موزیک اهمییت نمیدن همیشه ملودی ها تکراری و یک نواخته خلاصه تلاش نمی کنند تا جدید باشند یا امکاناتشو ندارند یا سوادشو ندارن از این سه حالت خارج نیست...که البته مورد اولی درست تره به نظرم...
    و اما قسمت آخر اصلا قصد ندارم از موزیک ایران دفاع کنم چون منم مثل تو به هیچ وجه از این کارای داخلی که آه ناله هست خوشم نمیاد کلا بیشتر با کارای هاس ترنس ارتباط برقرار میکنم بعدشم راک اما این آه ناله هم بخشی از موسیقی هست که تو همه جا دنیا هست فقط اینا نیستند به نظر من خواننده های داخلی باید علاوه بر این آه ناله ها سبک های دیگه هم کار کنند مثلا کار اجتماعی بدن کارای مثبت که از دوری معشوق نباشه یاچیزا دیگه اما اینکه من و شما از آه ناله خوشمون نمیاد دلیل نمیشه بقیه هم خوششون نیاد آلبوم یه شاخه نیلوفر چاوشی که به نظر خیلی ها بهرتین آلبومش هست رو من اصلا نمیتونم گوش بدم اما کسایی که آه ناله خوششون میاد دوست دارن این سلیقشونه چون ما خوشمون نمیاد دلیل نمیشه سلیقشون بد باشه.کلا منم موافق کارای مثبت هستم که انرژی منفی ندن به آدم مثل این آهنگ ها اما کارای مثبت درست حسابی و کار شده....نه امید جهان از اینا که به آهنگاشون به شعور مخاطب توهین می کنند...البته اینا نظر منه از نظر پدر من آهنگای امید جهان خیلی قشنگه...در کل اینو میخواستم بگم که این یه چیز کلی هست کل دنیا بهش گرفتار شده فقط موسیقی ایران نیست یکی اینکه خواننده های زن دیگه باید با عرضه کردن بدنشون خودشون رو نشون بدن معروف شن خواننده های مرد هم با آهنگ های ضعیف و 2زاری البته این وسط هستند کسایی که برخلاف جریان آب شنا کردند نمونه خارجیش ادل نمونه ایرانیش چاوشی
    ببخشید زیاد شد
    معذرت خواهی لازم نیست چون مطمئن باش هیشکی نمیخونه

2. 4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rasool24 نمایش پست ها
    نصیحت برادرانه : هیچ وقت موزیک ویدیوی جدیدش رو نگاه نکنید
    رسول هستم یک گلناری 48ثانیه ـس تو ترکم

4. 4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    آقای اسپیشیال در این مورد خاص نظر من به شما نزدیک تر است
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

6. 3 کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    رسول هستم یک گلناری 48ثانیه ـس تو ترکم
    48 ثانیه ؟؟؟ چقدر زیاد !!! یعنی این همه من طاقت آوردم
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

8. 4 کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    اصن یه کاری کن... اینجا رو با یوزر خودت بیا... جای دیگه خواستی نظر بدی با پنهلد برو
    اره به کوری چشم حسین امروز بیشتر پیشمون بودی ولی الان تگ ـش میکنم که ببینه پستُ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    خاله خان باجیارو
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از فردا چند کیلو سبزی بیار، صبحی با @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پاک کنید

10. 5 کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

penhold
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط special نمایش پست ها
    ببخشید با پرهنه پریدم داخل بحث
    فقط میخوام چند تا نکترو بگم اسم دهه هفتادی اومد آخه
    اول اینکه اینا نظرات شخصی من هستند بر اساس تجربم قطعا ممکنه خیلی هاش درست نباشه
    خب کلی بخوای حساب کنی با حرفات موافقم اما این فقط شامل موزیک ایرانی نمیشه کلا موزیک جهان هرچی میگذره ضعیف تر میشه....همش هم برمیگرده به همون سلیقه مردم مثلا تیلور سویفت دوست داشتنی از کانتری که اون همه خوب کار میکرد اومد سراغ پاپ چون مردم پاپ بیشتر دوست دارن.....اما این بین هستند آلبوم یا خواننده هایی که متفاوت ظاهر میشن نمونه داخلیش آهنگ قطار محسن چاوشی یا نه نرو سیروان خسروی که هرکس بگه کار ضعیفی بودن بی انصافی کرده البته این کارا چند سال یک بار ممکنه تکرار شن.
    نکته بعدی اینکه همه یه آهنگ شعرش نیست اگر شعر اولویت اصلی بود به طور مثال خیلی از ایرانی ها اصلا موزیک خارجی گوش نمیدادن پس چرا گوش میدن شعر رو که متوجه نمیشن به خاطر ملودی دل نشین یا صدای خواننده هست که گوش میدن درسته؟!پس جدا از اینکه موزیک های ایرانی شعرشون ایراد داره که این شامل کل دنیا میشه (آلبوم های روز جهانی هم بگیری تازه اونایی که خیلی شنیده هم میشن فروش می کنند شعراشون قوی نیست مثل گذشته...).یه جورایی انگار شعر ها دیگه ته کشیده....با اینکه شعراشون ته کشیده اما بعضی از همین خواننده ها خارجی هستند که حد اقل به خود موزیک اهمییت میدن سعی می کنن موزیک با کیفیت درست کنند اما متاسفانه ایرانی ها چه لس انجلسی چه داخلی اصلا به موزیک اهمییت نمیدن همیشه ملودی ها تکراری و یک نواخته خلاصه تلاش نمی کنند تا جدید باشند یا امکاناتشو ندارند یا سوادشو ندارن از این سه حالت خارج نیست...که البته مورد اولی درست تره به نظرم...
    و اما قسمت آخر اصلا قصد ندارم از موزیک ایران دفاع کنم چون منم مثل تو به هیچ وجه از این کارای داخلی که آه ناله هست خوشم نمیاد کلا بیشتر با کارای هاس ترنس ارتباط برقرار میکنم بعدشم راک اما این آه ناله هم بخشی از موسیقی هست که تو همه جا دنیا هست فقط اینا نیستند به نظر من خواننده های داخلی باید علاوه بر این آه ناله ها سبک های دیگه هم کار کنند مثلا کار اجتماعی بدن کارای مثبت که از دوری معشوق نباشه یاچیزا دیگه اما اینکه من و شما از آه ناله خوشمون نمیاد دلیل نمیشه بقیه هم خوششون نیاد آلبوم یه شاخه نیلوفر چاوشی که به نظر خیلی ها بهرتین آلبومش هست رو من اصلا نمیتونم گوش بدم اما کسایی که آه ناله خوششون میاد دوست دارن این سلیقشونه چون ما خوشمون نمیاد دلیل نمیشه سلیقشون بد باشه.کلا منم موافق کارای مثبت هستم که انرژی منفی ندن به آدم مثل این آهنگ ها اما کارای مثبت درست حسابی و کار شده....نه امید جهان از اینا که به آهنگاشون به شعور مخاطب توهین می کنند...البته اینا نظر منه از نظر پدر من آهنگای امید جهان خیلی قشنگه...در کل اینو میخواستم بگم که این یه چیز کلی هست کل دنیا بهش گرفتار شده فقط موسیقی ایران نیست یکی اینکه خواننده های زن دیگه باید با عرضه کردن بدنشون خودشون رو نشون بدن معروف شن خواننده های مرد هم با آهنگ های ضعیف و 2زاری البته این وسط هستند کسایی که برخلاف جریان آب شنا کردند نمونه خارجیش ادل نمونه ایرانیش چاوشی
    ببخشید زیاد شد
    بخش اول که مربوط میشه به ترانه : ببین بازم میگم تا ترانه خوب نباشه ، ملودی جور نمیشه ! شک نکن بالای 80 درصد اگه ترانه خوب باشه آهنگ خوب از کار در میاد !!
    به نظرم مقایسه کردن موسیقی ایران با موسیقی خارجی اشتباهه !
    البته منم نظر شخصیم رو گفتم و مطمئناً نمیخواستم نظرمو اثبات کنم !! هر کسی یه نظری داره و مطمئناً این بحثا تاثیری روی ذائقه موسیقیه ملت نداره
    ببخشید اگه کم بود

12. 4 کاربر مقابل از penhold عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط penhold نمایش پست ها
    این جمله موارد کاربردی زیادی داره
    به عنوان مثال :
    طرف ، دختره بهش پا نداده یا با دوست دخترش بهم زده ، رفیقاش بهش میگن بابا درگیر این چیزا نباش و خودتو درگیر نگین ! نوعی دلداری دادن پسرها بهم دیگست ! شما زیاد خودتو درگیر نکن و انسانی آزاده باش
    باشه : ))

14. 3 کاربر مقابل از azade عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

penhold
    Guest
    اختیار داری تله کدومِ بزرگواری شما (تنگ کردنِ تله )
    بادیگارد ِ خودمی

16. 4 کاربر مقابل از penhold عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

penhold
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط azade نمایش پست ها
    باشه : ))
    حالا شما که از این بی محلی ها به پسر ِ مردم نکردی که ؟

18. 3 کاربر مقابل از penhold عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman نمایش پست ها
    به حدی گرمه که دوس دارم بمیرم تا منو ببرن سردخونه
    خودا نوکــ.ونه ره

خوب منم میگم دلیل افت موسیقی لس انجلسی همکاری با داخلیا بود !! متاسفانه اونجا همه من من میکنن و دیگه مثل قبل نیست و همین داخلیا گند زدن رفته ! سیاوش قمیشی و شادمهر نمونه بارزشه ! وقتی دیدم اینقد از آهنگ حس خوبیه شادمهر استقبال شد تعجب کردم !! فهمیدم که ذائقه ملت تغییر کرده !!
    باید کمپین نه این شادمهر ما نیست رو بنا کرد همچنین سیاوش قمیشی و معین و ابی
    اینم یادم رفت بگم :
    وقتی که شادمهر از ایران رفت ، ارشادی ها ترسیدن و کم کم همین خواننده دوزاری ها سر و کلشون پیدا شد و مجوز و ... خوب اینا صدا که نداشتن و شروع کردن به ناله و نفرین و اسمو گذاشتن آهنگ !! یه سری دهه هفتادی هم شدن طرفدارشون و بعدشم تیتراژ خوندن مد شد و قارچ گونه تعداد آفات موسیقی زیاد شد !!! عمر موسیقی اینا 7 سال هم نبود !
    من موسیقی داخل رو با صدای ناصر عبداللهی و تاجیک و قاسم افشار و حسین زمان و امیر تاجیک و سعید شهروز و ... قبول دارم ، بعد اینا موسیقی داخل تموم شد !! البته جرقه هایی مثل فریدون و رضا صادقی هم اومدن ولی مقطعی بود
    اگه اونوریا هنوز چیزی تو دستشون داشتن به اینوریا رو نمیاوردن ، اجبارا به داخلیا رو آوردن ...
    اینم که آهنگ شادمهر ازش استقبال شد بخاطر این بود که اصلا آهنگ در حد معمولی هم بیرون نمیاد ، هر آهنگی که از صد نمره پنجاه رو رد میکنه توی این بازار خراب میدرخشه ، چون رقیبی وجود نداره ...
    من کلا تو بازار موسیقی ایران داخلی و خارجی فقط شاهین رو قبول داشتم که همش در حال پیشرفت بود ، هیچ هیچ هیچ و بعدش ترامادول که از نظر شخصی من از نظر کار موسیقیایی که روش شده بهترین آلبوم های تولید شده این هفت ، هشت سال اخیر بود که اونم با انتشار اون ای پی آلبوم و این آلبوم آخرش نشون داد که دچار افول شده ...

صبر کن بیام پیشت کلا از زندگی دل میکنی عزیزم با دریا هم که راهی نیست... دریــــــــــــا... بهترین رفیق مرا بردی

ایــــش مزاحم نشو ایکبیری مگه خودت خواــَر مادر نداری
    فوق العاده بود... خوار هرچی قسمت و تقدیر بود چسبوند درو دیوار این فیلم
    جووون دیگه ؛ من هنو منتظرم ، کی میای تقریبا؟

اونجایی که با تقدیر مبارزه میکنن

حس خوبیه شادمهر !
    ببینی یه نفر ( حالا گاز ، انگار تو سربالایی گیر کرده )همه رو به خاطر تو پس زده
    واسه یرسوندن ِ خودش به تو ( کلاچ و ترمز ناگهانی ) همه ی راهو نفس نفس زده
    واقعاً شادمهر چه فکری پیش خودش کرده اینو خونده
    واقعا ریپ میزنه ، موافقم با نظرت
    هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .

20. 4 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 1528 از 3874 نخستنخست ... 52810281428147815181526152715281529153015381578162820282528 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 132 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 132 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع