معذرت خواهی لازم نیست چون مطمئن باش هیشکی نمیخونهببخشید با پرهنه پریدم داخل بحث
فقط میخوام چند تا نکترو بگم اسم دهه هفتادی اومد آخه
اول اینکه اینا نظرات شخصی من هستند بر اساس تجربم قطعا ممکنه خیلی هاش درست نباشه
خب کلی بخوای حساب کنی با حرفات موافقم اما این فقط شامل موزیک ایرانی نمیشه کلا موزیک جهان هرچی میگذره ضعیف تر میشه....همش هم برمیگرده به همون سلیقه مردم مثلا تیلور سویفت دوست داشتنی از کانتری که اون همه خوب کار میکرد اومد سراغ پاپ چون مردم پاپ بیشتر دوست دارن.....اما این بین هستند آلبوم یا خواننده هایی که متفاوت ظاهر میشن نمونه داخلیش آهنگ قطار محسن چاوشی یا نه نرو سیروان خسروی که هرکس بگه کار ضعیفی بودن بی انصافی کرده البته این کارا چند سال یک بار ممکنه تکرار شن.
نکته بعدی اینکه همه یه آهنگ شعرش نیست اگر شعر اولویت اصلی بود به طور مثال خیلی از ایرانی ها اصلا موزیک خارجی گوش نمیدادن پس چرا گوش میدن شعر رو که متوجه نمیشن به خاطر ملودی دل نشین یا صدای خواننده هست که گوش میدن درسته؟!پس جدا از اینکه موزیک های ایرانی شعرشون ایراد داره که این شامل کل دنیا میشه (آلبوم های روز جهانی هم بگیری تازه اونایی که خیلی شنیده هم میشن فروش می کنند شعراشون قوی نیست مثل گذشته...).یه جورایی انگار شعر ها دیگه ته کشیده....با اینکه شعراشون ته کشیده اما بعضی از همین خواننده ها خارجی هستند که حد اقل به خود موزیک اهمییت میدن سعی می کنن موزیک با کیفیت درست کنند اما متاسفانه ایرانی ها چه لس انجلسی چه داخلی اصلا به موزیک اهمییت نمیدن همیشه ملودی ها تکراری و یک نواخته خلاصه تلاش نمی کنند تا جدید باشند یا امکاناتشو ندارند یا سوادشو ندارن از این سه حالت خارج نیست...که البته مورد اولی درست تره به نظرم...
و اما قسمت آخر اصلا قصد ندارم از موزیک ایران دفاع کنم چون منم مثل تو به هیچ وجه از این کارای داخلی که آه ناله هست خوشم نمیاد کلا بیشتر با کارای هاس ترنس ارتباط برقرار میکنم بعدشم راک اما این آه ناله هم بخشی از موسیقی هست که تو همه جا دنیا هست فقط اینا نیستند به نظر من خواننده های داخلی باید علاوه بر این آه ناله ها سبک های دیگه هم کار کنند مثلا کار اجتماعی بدن کارای مثبت که از دوری معشوق نباشه یاچیزا دیگه اما اینکه من و شما از آه ناله خوشمون نمیاد دلیل نمیشه بقیه هم خوششون نیاد آلبوم یه شاخه نیلوفر چاوشی که به نظر خیلی ها بهرتین آلبومش هست رو من اصلا نمیتونم گوش بدم اما کسایی که آه ناله خوششون میاد دوست دارن این سلیقشونه چون ما خوشمون نمیاد دلیل نمیشه سلیقشون بد باشه.کلا منم موافق کارای مثبت هستم که انرژی منفی ندن به آدم مثل این آهنگ ها اما کارای مثبت درست حسابی و کار شده....نه امید جهان از اینا که به آهنگاشون به شعور مخاطب توهین می کنند...البته اینا نظر منه از نظر پدر من آهنگای امید جهان خیلی قشنگه...در کل اینو میخواستم بگم که این یه چیز کلی هست کل دنیا بهش گرفتار شده فقط موسیقی ایران نیست یکی اینکه خواننده های زن دیگه باید با عرضه کردن بدنشون خودشون رو نشون بدن معروف شن خواننده های مرد هم با آهنگ های ضعیف و 2زاری البته این وسط هستند کسایی که برخلاف جریان آب شنا کردند نمونه خارجیش ادل نمونه ایرانیش چاوشی
ببخشید زیاد شد