اگـــر برای کسی مهم باشی
او همیشه راهی برای وقت گذاشتن با تو پیدا خواهد کرد
نــه بهانه ای برای فرار و نه دروغــی برای توجیـــه...!
محــمود دولت آبادی
اگـــر برای کسی مهم باشی
او همیشه راهی برای وقت گذاشتن با تو پیدا خواهد کرد
نــه بهانه ای برای فرار و نه دروغــی برای توجیـــه...!
محــمود دولت آبادی
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
.Ehsan, adel_13, azade, erfan1373g, marshall, MaSiHa, mdm123, Milik, mojtaba00222, pirana
درآن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم...
سعدی
ارشد رشته ی ما و چند تا رشته ی دیگه آزمون عملی هم داره که همه رو دارن توی تهران برگذار میکنن ...
یعنی فقط مهندسی معماری بالای 6000 نفر مجاز شدن که همه باید برن تهران امتحان بدن ، حالا معماری داخلی و منظر و بقیه رشته ها بماند
یکی نیست بهشون بگه خب مثل آزمون اول همه رو حوزه ای برگذار کنین دیگه
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
ماهي كوچولو به آب گفت:
تو نميتوني اشكاي منو ببيني، چون من توي آبم.
آب به ماهي كوچولو گفت:
ولي من مي تونم اشكاتو احساس كنم، چون تو ، توي قلب مني
ماهی سیاه کوچولو - صمد بهرنگی
.Ehsan, adel_13, azade, erfan1373g, marshall, MaSiHa, mdm123, Milik, mojtaba00222, pirana
من امسال هیچی نخوندم ، حتی یک کلمه ، ولی مجاز شدم ولی اونایی که خوندن مجاز نشدن ، ولی این یکی فرق میکنه ... این یکی عملیه ، بیشتر میخوام با جو امتحان آشنا بشم تا خود امتحان ... واسه همین نمیخوام کسی بدونه ... احتمال قبولی هست ولی کم ...
آخ بزنه دانشگاه گیلان قبول شم همه ی آخر هفته ها سرت خراب میشم نمیذارم به کارت و اعمال شب جومت برسی
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
منتشر کن دیگه 3روزِ بهت گفتم
یا گولمو میخوری یا نامه رو منتشر میکنی؟
تصمیم با خودته
واسه بقیه که نه فقط از اونجایی که نمیتونم جلو زبونمُ بگیرم احتمالا خاطره شخصی فرمانده بشمبا ماشین بیا ، تلاشتو بیشتر کن اگر نشد که همینطوریم میای ، دیگه مجبوری
البته یه سریام هستن که واسه بقیه خاطره میشن ، از اون دست نشی صلوااااات
خواهشتو بخورم
آره اتفاقا اسم تو هم همون موقع به ذهنم اومد که تکه ، این اسم منم تکه عمرا کسی باشه اینطوری اسم بزاره ، حالا باز واسه شماها یه نیم درصدی احتمالش هست بالاخره از اسم تو فیلم درست کردن ، از اسم اون یکی دوستمون کرم درست کردن ، اسم کاربری من هیچ جوره راه نره تکرار بشه
گولمم بخور حالا که مشغولی... خواهش میکنم
تو خودتم تکی آسی
مشروب؟ نه مرسی من اهلش نیستم... نخ نکش جون دادا نزده بیستمبیا یه سگی بهت بدم به زهر مار بگی ، هه چقدر شیرینه دلمو میزنه
ایشالله که قبول میشی ، گندش نکن ، بخوای میتونی .
عاقا پسر خاله من دانشگاه گیلان قبول شده الان دو تا ترمه میره ، دهن سرویس هر بار با یه دختر میره بیرون ، میگه میرم دم خونه دخترا دتبالشون مادراشونم میان باهام سلام علیکم میکنن ، بیا بالا و از این حرفا
اینطوری بهت بگم پسر خاله ما 25 سال داشت تا حالا دوز دخدر نداشت آخر سر من یکی واسش جور کردم و بعدا با هم دیگه نساختن و اینا ... ولی تو این یه سالی که رفته دانشگاه گیلان هر هفته با یکی هستش ، دیوث یه تعارف خشک و خالیم به عادم نمیکنه ، بشکنه دستم که نمک نداشت
خیالت راحت تو اینجا قبول شو خودم هر هفته میام دنبالت که با دوستات دوس شم
اصن یه وضی شده دانشگاه ها عاقا ، دو صد افسوس که دانشجو هامون اینان . . .
در حال حاضر 109 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 109 مهمان ها)