@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@ همه
محسن رضایی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «با عرض سلام خدمت خواهران و برادران ایمانی. پیامهایی از شما دریافت کردم مبنی بر اینکه جهت صمیمیت بیشتر عنوان سرلشگر و دکتر را از صفحه خود بردارم ... بنده بارها عنوان کردهام همان عنوان «آقامحسن» که امام و رزمندگان بنده را خطاب میکردند بسیار بالاتر از هر صفت دنیایی برای اینجانب میباشد و ما هیچ افتخاری بالاتر از سربازی ولایت و خدمتگزاری ملت ایران نداریم. لذا عنوان سرلشکر و دکتر را از صفحه خود برمیدارم تا شما عزیزان راحتتر با برادر خودتان در ارتباط باشید. توصیه بنده به شما دوستان این است که حال معنوی که در ماه مبارک رمضان بدست آوردهاید را حفظ نمایید
بنده هم پیام هایی از شما عزیزان دریافت کردم مبنی بر اینکه زیاد صمیمی شدم و باید عنوان دکتر مهندس را بردارمبنده بارها اعلام اعلام کردم که عزیزان صمیمی باشید با هم و منو همون اسی صدا بزنید
البته میخواستم منم مثل آقا محسن ، بشم اقا اسی دیدم آقا تو این تاپیک معنی دیگه ای میده
لذا عنوان دکتر مهندس را از روی خود بر میدارم و به عزیزانم میگم هر سوالی داشتید بپرسید و با اسی ِ خودتان راحت تر در ارتباط باشید
توصیه بنده به شما عزیزان این است همین حال و هوا را حفظ نمایید و از گلنار استفاده نکنید
رسول مخصوص با تواما
![]()
سلام و صد سلااااااااااااااااااااااا اااام به دوستاي گلم خوبين؟![]()
واي 50 صفحه عقب هستم از شماها![]()
خودتون اتفاقات مهم اين چند روز رو تيتر وار بهم بگين تا سر فرصت برم سراغ مشروح اخبار![]()
در حال حاضر 39 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 39 مهمان ها)