نوشته اصلی توسط Rasool24 لعنت به تو رسول ! بزار فراموشش کنم لنتی فراموش کن چی به روزت اومد فراموش کن چی به روزم اومد فراموش کن کی به دادت رسید فراموش کن خوب بودم یا بد
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
azade, P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 صد سال سیاه نمیخوام ببینم ببین اون چی بوده که بعد اون عاشق 100 نفر شدیالانم که دختر مینا میخوای اتی هم امد نور الا نور شد آخه میگن نباید زیاد پی کسی باشی همین که نشد باید کانال رو عوض کنی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
azade, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow فراموش کن چی به روزت اومد فراموش کن چی به روزم اومد فراموش کن کی به دادت رسید فراموش کن خوب بودم یا بد یا حضرت مولانا
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 صد سال سیاه نمیخوام ببینم ببین اون چی بوده که بعد اون عاشق 100 نفر شدیالانم که دختر مینا میخوای اتی هم امد نور الا نور شد من دو ساعت رو مخش کار میکردم راضی کرده بودمش که دنبال این حرفا نباشه چی داری بهش میگی تجدید خاطره میکنی براش
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 لعنت به تو رسول ! بزار فراموشش کنم لنتی حالا که هم اتی هست هم مینا میخوای چکار کنی داماد سرخونه مینا میشی یا میری سراغ اتییا خانم منشی یا دختر همسایه یا دختر دائی یا هرکی از راه رسید
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 یا حضرت مولانا حیف که مریضم وگرنه یه قیلون بار میکردم به عشقت دود راه مینداختم و خودم خفه میکردم یا حضرت مولانا
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow من دو ساعت رو مخش کار میکردم راضی کرده بودمش که دنبال این حرفا نباشه چی داری بهش میگی تجدید خاطره میکنی براش نتیجه میگیریم همون بحث کنت و موند و مارلبرو بهتره
نوشته اصلی توسط Rasool24 اشکال نداره من دامادتون که شدم شما هم خرجمو میدین دیگه ! ناسلامتی شدم دامادتون مردم چی میگن اگه پول نداشته باشم داماد سر خونه بيارم؟ پوست سر دخي رو با داماد سر خونه يه جا قلفتي ميكنم با اون انتخابش
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 آخه میگن نباید زیاد پی کسی باشی همین که نشد باید کانال رو عوض کنی الدنگ مگه تی ویه کانال عوض کنی همین کارها کردی منشی 30تومن کرده تو پاچت بعد رفته
نوشته اصلی توسط Rasool24 نتیجه میگیریم همون بحث کنت و موند و مارلبرو بهتره معلومه که بهتره مگه شک داشتی تازه گلنار و عروس و Dove هم بهش اضافه میکنیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 84 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 84 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن