نويد؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نويد؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نوید اخراج شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
آره دیگه تو پستاش نگاه کردم چیز مورد داری نبود
چرا بن شد؟؟
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
همه میگن که میری منو ترکم میکنی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
آخی عزیزم من فکر کردم اینجا کسی رو داری اما جا هارو بلد نیستی گفتم ببرم بگردونمت
ببخشید انقدر خسته بودم یهو خوابم برد دیشب
قدمت رو چشم خونه خالی بود من ندا میدم بهت بیا اینجا خوش میگذره تعارف هم نداریم که جدی میگم ما خیلی مخلص بچه های کرمانشاه هستیم با معرفتاش زیادن
همین میشه که تریپ غم بر میداری گلم
2 روز بیای اینجا با ما بگردی و دوستای ک.وص خلم شاد میشی
البته این حالت غمگینی بی حس حالی رو همه دارن منم گاهی اینطوریم انقدر بی حس حالم که حوصله کسی ندارم حتی تا سر کوچه هم نمیرم حوصله آهنگ گوش دادنم ندارم....
اما کلا سعی می کنم نزارم بهم بد بگذره هر حرکتی فنونی باشه پیاده می کنم واسه همین همیشه خنده رو لبمه
یه مسوله دیگه هم که هست کلا تو خونه موندن آدم رو افسرده می کنه من بیشتر روز رو بیرون هستم روزا که دنبال درگیری های زندگی شبا هم که تفریح خوبه به هر حال راضی هستیم دیگه از این بهتر فعلا نمیشه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارک باشه از بند رها شدی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 32 مهمان ها)