نوشته اصلی توسط Rasoulh111 مرسی اینها خواهرم کشیده 15 سالشه مرحبا واقعا هنرمندیه برایِ خودش تویِ این سن از طرفِ من بهش بگو کارات حرف نداره ادامه بده که موفق ترینی
azade, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 شعر جالبی بود تنکس مینا خانم فدات رسول جان نوشته اصلی توسط Rasoulh111 مرسی اینها خواهرم کشیده 15 سالشه واي خيلي قشنگه كلاس ميره يا علاقه خودشه؟ راستي حالت بهتر شد ديروز رو فُرم نبودي زياد
azade, mojtaba00222, rebasss
چطوري آتي جون؟
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط Lost Queen مرحبا واقعا هنرمندیه برایِ خودش تویِ این سن از طرفِ من بهش بگو کارات حرف نداره ادامه بده که موفق ترینی میخواد گرافیک بخونه خیلی علاقه داره به نقاشی حتما
نوشته اصلی توسط tandis_m چطوري آتي جون؟ فدات مینا جون. شما خوبی؟
نوشته اصلی توسط tandis_m فدات رسول جان واي خيلي قشنگه كلاس ميره يا علاقه خودشه؟ راستي حالت بهتر شد ديروز رو فُرم نبودي زياد تا همین چند ماه پیش کلاس نمیرفت ولی من فرستادمش کلاس تا سریعتر پیشرفت کنه که همینطور هم شده خودش علاقه شدید داره به نقاشی مینا باز منو با کی اشتب گرفتی من دیروز از 8 صبح گردش بودم 1230 شب امدم خونه کلا باران نیومدم
Hamid Askari - 'Kheili Dooset Daram چقد قشنگه اهنگش
alireza444, azade, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Lost Queen فدات مینا جون. شما خوبی؟ خوبم عزيزم نوشته اصلی توسط Rasoulh111 تا همین چند ماه پیش کلاس نمیرفت ولی من فرستادمش کلاس تا سریعتر پیشرفت کنه که همینطور هم شده خودش علاقه شدید داره به نقاشی مینا باز منو با کی اشتب گرفتی من دیروز از 8 صبح گردش بودم 1230 شب امدم خونه کلا باران نیومدم اي دااااااااااااااااااااد ببخشييييييييييييد باز با اون رسول اشتباه گرفتم چرا به آخر اسماتون توجه نمي كنم آخه
نوشته اصلی توسط tandis_m اي دااااااااااااااااااااد ببخشييييييييييييد باز با اون رسول اشتباه گرفتم چرا به آخر اسماتون توجه نمي كنم آخه ادم وقتی پیر میشه این مشکلات میاد سراغش دیگه
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 ادم وقتی پیر میشه این مشکلات میاد سراغش دیگه ننه حرف حق جواب نداره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 134 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 134 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن