حالا جالب این بود رفته بودم بازرسی پادگان ، پسر عمم ریسس بازرسی بود بعد بهم گفته بود نگو ما فامیلیم منم به کسی نگفتم ، یه پسره بچه تهران بود هر روز صبح میرفت تو اتاق پسر عمم چقولی منو میکرد ، بعد پسر عمم بهم میگفت شما هر کاری میکنین این صبح میاد بهم میگه ، حالا خوبه ما کاریم نمیکردیما ولی لامصب کل آمار شب را چطور گذراندیم رو صاف میداد دستش
مردم تو این گرما دارن کار میکنن اینطوری مادراشون نگران نیستن ، درس خوندنم شد کار سخت عاخه ، اینقدر ناز پروردش نکن فردا روز میاد تو اجتماع میخواد همش کنارش باشیا
مرسی همه دوستای گلم ، فدا بشم
با دارو مشکل خاصی نیست ، دیده هم نمیشه زیر موی سرم هستش با دارو اصن مشکل خاصی نیست ، الان یه هفت ماهه که مدام دارم میزنم ، اگه سه روز نزنما دوباره میشه مثل روز اولش درمان نداره
تو رو خدا بازم بیا و نامردی بکن
فی الواقع جوانان ما الف لام میم
شایعه تا کجاها که نمیره ، دهنتون
یک فقره خود شیفته ریاکار هستن در خدمتمون
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
هوراااا نقل تاریخی رسید
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
������️ ﺍﺳﻔﻨـــــــــــــــﺪ esfand
خوشرو و بسيار مهربان، اجتماعی و معاشرتی، خوش قلب و متعصب، دارای افکاری سازنده و مبتکر، صبور و پر حوصله، متولد اسفند نیازمند آن است که دائما او را نسبت به عشق خو د مطمئن کنید و مدام به او بگویید که دوستش داريد. از نظر امور عشقی بی نظیر است و عشق و احساس جزیی از وجود متولد اسفند است.
میدونم من از خدامه دوباره بن بشم بیا دوباره تا شب منو بن کن میخوام برم بیرون کار دارم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 146 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 146 مهمان ها)