نوشته اصلی توسط penhold طالعشو خوندی ؟ مقاوم در برابر عشق و .. رسماً یه تنه رید به طالع تازه قبلش نمیدونم کی طالع رو گذاشته بود میگفت دقیق ِ اره حواسم بود روی همین حساب به طالع خودمم شک کردم
rebasss
نوشته اصلی توسط Snow White 1 ساعت چرت میزنم فقط 1 ساعت = چُرت ؟
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana اره حواسم بود روی همین حساب به طالع خودمم شک کردم واسه منم دو تا اشتباه داشت شک کردم ولی تا طالع رسول رو دیدم مطمئن شدم چرته عشق رسول = معیار درست بودن یا نبودن طالع
نوشته اصلی توسط penhold من که هنوز سر ِ کارم یه نیم ساعت استراحت دادن ینی دادم برم خونه هم از خستگی خوابم نمیبره هر موقع خسته ام خوابم نمیبره منم درست مثل تو اگه خیلی خسته باشم بدتر خوابم نمیره! اینطور مواقع یه ماساژ میتواند دوای درد باشد
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط penhold من که هنوز سر ِ کارم یه نیم ساعت استراحت دادن ینی دادم برم خونه هم از خستگی خوابم نمیبره هر موقع خسته ام خوابم نمیبره خسته نباشي
نوشته اصلی توسط pirana بزنش حرف تو کله ـش نمیره دخترو كه نميزنن
نوشته اصلی توسط Rasool24 دهن سرویس ما هم دل داریم شاید بخوام یه بار هم واقعیشو ببینم واقعی ـشُ از کجا میخوای بیاری خب یه نامه دادی معلوم نیست چی نوشتی طرف اصلا ترسید حتی بهت بگه بیا عطرتُ پس ببر
نوشته اصلی توسط Shahin منم درست مثل تو اگه خیلی خسته باشم بدتر خوابم نمیره! اینطور مواقع یه ماساژ میتواند دوای درد باشد آره ماساژ خوبه ولی فاییده نداره نوشته اصلی توسط tandis_m خسته نباشي زنده باشی
rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 باو منو 6 ساعت بن کرد والا نمیدونم چی بگم آدم قدرنشناس باشه همینه بازم اگه به شوخی منو بن میکرد حرفی نداشتم تو پیام خصوصی هم نه چیزی فرستادم نه به کسی فحش دادم آخه چرا باید بیاد راحت توهین کنه
نوشته اصلی توسط tandis_m دخترو كه نميزنن این دیگه دختر پرستیه اصن کوبیدن در ملاجم بود که من آدم شدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 71 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 71 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن