نوشته اصلی توسط MaSiHa کسی که برای احساست ارزشی قائل نیس باید تو دلت بکشیش رفیق اشتباه از طرف خودم بود ! خر شدم منطقی تصمیم نگرفتم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 اتفاقا پول الن همه چیزه با پول عشق و علاقم خودش میاد مخالفم این نظرِ شخصه ی جنابعالی ـه
نوشته اصلی توسط Navid بر خلاف اکثر پسرا همیشه از عکس ماشینای مدل بالا بدم میومده ... به نظرم آدم نباید ذهنشو درگیر چیزهای دست نیافتنی کنه.... جز حس سرخوردگی هیچی نداره چرا دست نیافتنی فرزندم؟
rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 اشتباه از طرف خودم بود ! خر شدم منطقی تصمیم نگرفتم وقتی که احساس میاد وسط عقل کار نمی کنه ! فقط می تونی یه لبخند تلخ به گذشته بزنی عین من
نوشته اصلی توسط Milad16+ عمریست تا به راه غمت رو نهاده ایم روی و ریای خلق به یک سو نهاده ایم یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست ولی دنیا براش جذابیت (ن)داره
نوشته اصلی توسط pirana چرا دست نیافتنی فرزندم؟ شما راهی داری دست بیابیم؟ :دی
نوشته اصلی توسط Snow White مخالفم این نظرِ شخصه ی جنابعالی ـه نمی دونم والا شایدم هست من ندیدم
نوشته اصلی توسط MaSiHa وقتی که احساس میاد وسط عقل کار نمی کنه ! فقط می تونی یه لبخند تلخ به گذشته بزنی عین من یه تجربه میشه که بیشتر حواستو جمع کنی ! مردم رو بهتر میشناسی ! یه جورایی با جو جامعه وفق پیدا می کنی
MaSiHa, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Snow White با حرفِ یکی دیگه امیدم بر باد نمیره خجسته نیست من اینطوری ـم شاید بقیه نیستن نمیدونم اما پول همه چیز نیست به نظرم ... از من نقل میگیری پاسخمُ زیر پست خودم بنویس
نوشته اصلی توسط Snow White مخالفم این نظرِ شخصه ی جنابعالی ـه یاری که دلم خستی در بر رخ ما بستی غمخواره یاران شد تا باد چنین بادا
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 149 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 149 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن