نوشته اصلی توسط pirana هر دوش تو از کی منو زیر نظر گرفتی؟ میخوای ترورم کنی؟ آخه من خودم بچه کرجم یادم میاد یه بار چت کردیم باهم ...
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 غلط کردم غلط مجددا فدای سر بچه هات ... داری 500 دستی بدی ؟
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 پس من تنها ترینم گر در یمنی چو با منی پیش منی گر پیش منی چو بی منی در یمنی من با تو چنانم ای نگار یمنی خود در غلطم که من توام یا تو منی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Peyman مجددا فدای سر بچه هات ... داری 500 دستی بدی ؟ شما ؟؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 شما ؟؟؟ دوستی ها بوی ادکلن رسول برای خانم منشی گرفته
نوشته اصلی توسط Milad16+ خیلی ساده ست چشماتو میبندی صابون به دست میگیری ببخشید اشتباه شد ولی یه چیزی تو همین مایه هاست بحث راجع به خرید ماشین بود چه ربطی به صابون داره؟
نوشته اصلی توسط Peyman دوستی ها بوی ادکلن رسول برای خانم منشی گرفته داد و بیداد از این روزگار
نوشته اصلی توسط Peyman دوستی ها بوی ادکلن رسول برای خانم منشی گرفته آها توی پیمون هندونه من وقتی حرف پول میشه حافظم ضعیف میشه
نوشته اصلی توسط Milad16+ داد و بیداد از این روزگار
نوشته اصلی توسط Rasool24 آها توی پیمون هندونه من وقتی حرف پول میشه حافظم ضعیف میشه چه زود حافظت برگشت .... هاردت داره میسوزه ، مراقب باش ... حالا داری یه تومن دستی بدی ؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 148 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 148 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن