نوشته اصلی توسط Shahin تو رای میاری بچه های این تاپیک حتما به تو رای میدن! (حداقل من که همین کار روکردم) تو فقط یه رای داری ، نمیخواد بعد 6 ماه رای ماها رو هم بگیری
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
rebasss, Shahin
نوشته اصلی توسط Shahin تو رای میاری بچه های این تاپیک حتما به تو رای میدن! (حداقل من که همین کار روکردم) اعععععععععععع دستت درد نکنه
نوشته اصلی توسط Rasool24 تو رو که اصلا به جا نمیارم آقا چرا از رسول میخواید بیاید خودم پول خواستید میدم ! فقط گفته باشم صدی 4.5 حساب میکنم هاااا (حالا قدر رسول رو میدونید)
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 عادم باید اعتماد به نفض داشته باشه توهم زیادی داشتی یه سوال میپرسم خداییش راستشو بگو ، ساغیت کیه ؟؟؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 تو رو که اصلا به جا نمیارم بیا یه بسته صابون اعلا خوشبو دارم میخوای ؟ میدونم مصرفت بالاست حالا به جا آوردی ؟
نوشته اصلی توسط Shahin آقا چرا از رسول میخواید بیاید خودم پول خواستید میدم ! فقط گفته باشم صدی 4.5 حساب میکنم هاااا (حالا قدر رسول رو میدونید) من 6 میدم ... البته هر وقت دارم بقیشو میدم
نوشته اصلی توسط Peyman تو فقط یه رای داری ، نمیخواد بعد 6 ماه رای ماها رو هم بگیری بله درسته منم مثل بقیه کاربرا فقط یه رای دارم!
نوشته اصلی توسط Peyman من 6 میدم ... البته هر وقت دارم بقیشو میدم سفته بذار قبوله!
نوشته اصلی توسط Shahin آقا چرا از رسول میخواید بیاید خودم پول خواستید میدم ! فقط گفته باشم صدی 4.5 حساب میکنم هاااا (حالا قدر رسول رو میدونید) بچه پولدار من احساس میکنم خیلی وقته میشناسمت حالا 4 تومن به من بده
نوشته اصلی توسط Shahin بله درسته منم مثل بقیه کاربرا فقط یه رای دارم! رای ما رو خریدن .....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 118 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 118 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن