آخه چرا ؟؟؟؟؟؟
فیلم ترسناک The Conjuring که در سال 2013 توسط کارگردان James Wan ساخته شده بود توانست موفقیت های بسیاری در زمینه ی فروش و باکس آفیس به دست آورد و با فروش کلی 318 میلیون دلار در سراسر جهان توجه همه را به خود جلب کرد. اسپین آف این فیلم با نام Annabelle که اکنون نیز در سینما ها در حال پخش است، تا به حال فروشی 20 میلیونی داشته است.
ادامه ی این فیلم با نام The Conjuring 2 (احضار 2) که قرار بود در اکتبر 2015 (مهر 1394) اکران شود با مشکلاتی در روند ساخت فیلم مواجه شد و توسط استودیوی New Line Cinema تا سال 2016 تاخیر خورد.
وظیفه ی نویسندگی The Conjuring 2 به عهده ی برادران Carey و Chad Hayes که نویسندگی قسمت اول فیلم را نیز به عهده داشتند می باشد. انتظار می رود Vera Farmiga و Patrick در نقش های قبلی خود در فیلم The Conjuring در نقش زوج وارن ها (Warrens) در قسمت دوم این فیلم حاضر شوند. طبق شایعات داستان فیلم در سال 1970 در انگلستان رخ خواهد داد و درباره ی خواهرانی خواهد بود که تحت کنترل شیاطین هستند. The Conjuring 2 هنوز کارگردانی ندارد.
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
چنین که صومعه آلوده شد ز خون دلم
گرش به باه بشویید حق به دست شماست![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
رسول Ted 2 رو گرفتم زیرنویس فارسی هم داره ولی یه زیرنویس کره ای هم داره هرکاری میکنم نمیتونم ورش دارم راه حلی نداری براش ؟
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
در حال حاضر 107 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 107 مهمان ها)