نوشته اصلی توسط Snow White الان نزدم که خیلی وقته پس الان چیکار میکنی حرف نمیزنی؟
MaMaTiR, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana صدبار گفتم پستی که خودش با رفرش خودکار میاد پیش از اینکه تشکر بزنی روی شماره پست بالا چپ کلیک کن صفحه ریلود بشه بابا میدونم چی میگی ولی اعصاب خوردیه بابا مخصوص من که سرعت ندارم
MaMaTiR, pirana, rebasss
دوستایِ گلم شبتون اروم برایِ همتون آرزویِ آرامشِ خاطر و موفقیت دارم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ی چیزای مبهمی تو ذهنم هست اما کامل نه خونه قدیمی... لوله کشی فلزی رو کار... افتاب اهواز
نوشته اصلی توسط Snow White دوستایِ گلم شبتون اروم برایِ همتون آرزویِ آرامشِ خاطر و موفقیت دارم نرو آيا ميدانستيد كه بلندی قد با دیابت فرد رابطه ی مستقيم دارد؟ اصلا روايت داريم . . . . . . . . . . قد يارُم بلنده... شيرينه مثل قنده..
MaMaTiR, mojtaba00222, P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR واقعا باید تورو مسئول میکس و مسترینگ استودیو کنن
MaMaTiR, P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ها اینو با صادق هر 2 روز عوض میکنن اسم یوزرو... عن قضیه رو در اوردن و عب باس
MaMaTiR, P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana پس الان چیکار میکنی حرف نمیزنی؟ داشتم حرف میزدم باهاتون دیگه البته آهنگم گوش میکردم و مستش بودم
نوشته اصلی توسط pirana میترسم نمیره جمع دیه هاش بیشتر از دیه کامل بشه جوری بزن که قربونت بشه
P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Snow White دوستایِ گلم شبتون اروم برایِ همتون آرزویِ آرامشِ خاطر و موفقیت دارم شب خوش اتی برم جایی سنگر بگیرم تا بلایی نازل نشد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 117 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 117 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن