نوشته اصلی توسط pirana خونه قدیمی... لوله کشی فلزی رو کار... افتاب اهواز سوزوندی خودتو پس
P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 تو حموم خیلی فاز میده خودش یه استودیو به حساب میاد قشنگ صدات میپیچه جوگیر میشی صدات قشنگه با خودت میگی یه آلبوم بدم بیرون منم میدونم اتفاقا وقتی داری عملیات انجام میدی کنارشم بخونی بد نیست امتحان کن اون موقع فقط نوحه های اهنگران رو میشه خوند یــــــا این: گلنــــار... گلنــــــار... کجایی که در غمت ناله میکند عاشق وفادار
MaMaTiR, P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana نرو چشم آيا ميدانستيد كه بلندی قد با دیابت فرد رابطه ی مستقيم دارد؟ اصلا روايت داريم . . . . . . . . . . قد يارُم بلنده... شيرينه مثل قنده.. الان چرا ادامه ی پستِ من اینو گفتی؟
MaMaTiR, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana و عب باس ها اونم با دوز کمتر هست
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ها اینو با صادق هر 2 روز عوض میکنن اسم یوزرو... عن قضیه رو در اوردن عباس دیگه بازنشسته شد جاشو داده به صادق این دیوث دیگه ماهی یکبار عوض میکنه
MaMaTiR, P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 عباس دیگه بازنشسته شد جاشو داده به صادق این دیوث دیگه ماهی یکبار عوض میکنه صادق وضعش خرابه
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 بابا میدونم چی میگی ولی اعصاب خوردیه بابا مخصوص من که سرعت ندارم دیگه باس کنار بیایم... نوشته اصلی توسط MaMaTiR جوری بزن که قربونت بشه اگه شانس منِ در اون صورت هم میبینی ماه حرامِ و دیه دو برابر نوشته اصلی توسط MaMaTiR سوزوندی خودتو پس نه ما در کودکی اموزش های لازم رو میبینیم ولی خب اگه حواست جمع نباشه ممکنِ سوتی بدی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR شب خوش اتی برم جایی سنگر بگیرم تا بلایی نازل نشد
نوشته اصلی توسط pirana اون موقع فقط نوحه های اهنگران رو میشه خوند یــــــا این: گلنــــار... گلنــــــار... کجایی که در غمت ناله میکند عاشق وفادار اتفاقا زودترم مجوز میگیری میگن کارش فرهنگی مذهبیه
نوشته اصلی توسط Snow White الان چرا ادامه ی پستِ من اینو گفتی؟ بی بلا گفتم یه جک بگم واسه موندن انگیزه داشته باشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 192 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 192 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن