یکی از فانتزیام اینه که یه دهه هفتادی از این عجیجم مجیجما رو یه هفته بدن من تا آدمش کنممن از این سوسل بازیا خوشم نمیاد
وای به حال بچم
یه کمربند پهن میخرم برای همین
![]()
نميدونم از كجا به اين نتيجه رسيديم كه اينا روشن فكريه و به بچه هامون تا اين حد آوانس داديم من فكر نميكنم تو خارج هم آش انقدر شور باشه پس اين تقليد از كجا وارد فرهنگ ما شده
رفته بودم تهران خونه مامان و يه روزم گشت و گذار با دوستانم
مسئله سر سن اين بچه هاست اگه حتي 17 سالش بود و اينا رو نوشته بود فقط متاسف ميشدم ولي الان بخدا عصبي شدم
فدات خوبم به خوبي دوستان عزيزم
اگه بفهمي البته![]()
بجز اینکه فهمیدیم مادرش خره فهمیدیم پدرش هم سگه ، خر که قلاده نداشت این احتمالا حاصل همکاری سگ و خر بوده که قلاده هم به خودش بسته بود
اعصاب داریا ، حیف اعصابت نیست سر اینا به ته میکشیش
کاری به حجب و حیا و نجابت و دامن پاک و نجس داشته نداشتش نرم ، ولی وژدانی مگه میخه تو ناف جا شه
ساسان میخ طلا
چقدر اسمتون آشناست ، شما قبلا کاربر باران نبودین عایا؟
چن سال پیش یه کاربری بود به اسم مینا با همین اسم میومد اَ اینورا ؛ هععععی یادش بخیر نامرد خوبی بود ...
میترسم بهت سلام بکنم ، سلام منم نفی کنی
میگین نه نیگا کنین ، ایسی سلام ، احوالت چطور مطوره؟
آره یادمه فقط داشتی واسه گل پسرت دنبال لباس میگشتی ، همون دو دیقه ای هم که اومده بودی تمام حاواست به پسرت بووود
مدرسه ی استثنائیا میرفتی تو سن 12 سالگی دست چپ و راستتو تشخیص نمیدادی عایا؟
آی گفتی یادمه ویدیو ممنوع بود ...
واقعا وضعیت خراب شده ، پدر مادرای عزیز نزارن بچه ها با این سن و سال اینطوری وابسته نت بشن و گوشی داشته باشن ، بخدا اشتباهه هر چیزی سن و سال استفاده خودش رو داره ، یه اسباب بازی که میخری روش نوشته مناسب چه سن و سالی هستش ، آخه بچه 12 ساله رو چه به شبکه های اجتماعی ...
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
در حال حاضر 125 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 125 مهمان ها)