دوش می آمد و رخساره برافروخته بود
تا کجا باز دل غم زده ای سوخته بود
دوش می آمد و رخساره برافروخته بود
تا کجا باز دل غم زده ای سوخته بود
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
اگه چشمات مال من بود نداشتم مشکل خاصی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
پسره ب دوس دخترش ﻣﯿﮕﻪ : ﺍﮔﻪ ﭘﺎﯼ ﭼﭙﻢ ﻧﺎﻫﺎﺭ ﺑﺎﺷﻪ ﭘﺎﯼ ﺭﺍﺳﺘﻢ ﺷﺎﻡ
ﮐﺪﻭﻣﻮ ﻣﯿﺨﻮﺭﯼ؟!؟
دختره ﻣﯿﮕﻪ :
.
.
.
.
.
..
.
.
.
ﻋﺼﺮﻭﻧﻪ :)))
جمله سنگین بود 85ثانیه تنفس!
استاد جغرافیا سر کلاس سکته میکنهبعد از تحقیق میفهمن........دانشجوی دختر ازش پرسیده خط استوا اعتباریه یا دائمی ������
چقدسخته با ی آهنگ عاشقونه ب یاد............50-60نفر بیفتیواقعا تمرکز ادم بهم میخوره!
شهرداری انزلی باید به دختران انزلیچی بابت زیباسازی شهر حقوق پرداخت کنه ..! اینا تنهایی 90 درصد زیباسازی شهر رو به عهده دارند . ﻻﻣﺼﺒﺎ ﻛﻢ ﺧﻮﺷﻜﻞ ﻧﺪاریم ﻛﻪ ....
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
.Ehsan, adel_13, alireza444, azade, erfan1373g, HADIS, MaMaTiR, MaSiHa, Milik, pirana, R A S O O L, tandis_m
یه دختر دیدم خیلی ناز بودرفتم دنبالش گفتممن از شما خوشم اومده، میشه شمارتونو داشته باشم؟گفت: نهگفتم: هر کاری هم بگی انجام میدمگفت: لطفاً برین.....منم همونجا ریدممن که به حرفش گوش دادم. نمیدونم چرا جیغ کشید
رفتم مغازه ی اسد آقا حبوبات بگیرم...یه دختره اومد گفت:سلام عدس آقا، اسد دارین؟من ������عدس آقا! ������اسد ������ فک نکنم دیگه دختره روش بشه بیادمغازه عدس آقا
.Ehsan, adel_13, alireza444, azade, HADIS, Milik, R A S O O L, rebasss, tandis_m
مورد داشتیم دختره مشروب خورده..........اینقدر مست بوده به دوش حموم میگفته گریه نکن همه چی درست میشه
در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 35 مهمان ها)