نوشته اصلی توسط penhold البته من نمیخوام دخالت کنما ولی دختری که ول کرد رفت با یکی دیگه رو باید بیخیالش بشی جز دردسر چیزی نصیبت نمیشه اینم حرفیه ولی خب بازم سخته میدونی؟ اینم دختری نبود که بتونه خودش تصمیم بگیره آزادی نداشت ... شرایط نداشت وگرنه همدیگرو میخواستیم مجبور شد
rebasss
نوشته اصلی توسط penhold الکی دلتو صابون نزن فقط میخواستم بهت ثابت کنم توام الکی قول میدی
نوشته اصلی توسط Hadi اینم حرفیه ولی خب بازم سخته میدونی؟ اینم دختری نبود که بتونه خودش تصمیم بگیره آزادی نداشت ... شرایط نداشت وگرنه همدیگرو میخواستیم مجبور شد عاشق دختری شو که حاضر باشه واست خودشُ به خطر بندازه به خونواده ـش بگه من یکی دیگه رو میخوام
نوشته اصلی توسط pirana فقط میخواستم بهت ثابت کنم توام الکی قول میدی من الکی قول میدم ؟
نوشته اصلی توسط Hadi اینم حرفیه ولی خب بازم سخته میدونی؟ اینم دختری نبود که بتونه خودش تصمیم بگیره آزادی نداشت ... شرایط نداشت وگرنه همدیگرو میخواستیم مجبور شد به دردسرش نمی ارزه
نوشته اصلی توسط penhold من الکی قول میدم ؟ قول دادی پارتیم بشی ببریم توی شرکتتون اینا مشغول بشم حالا داری میزنی زیرش (تحریکش کنم علاوه بر قول تعهد کتبی هم بده )
نوشته اصلی توسط pirana قول دادی پارتیم بشی ببریم توی شرکتتون اینا مشغول بشم حالا داری میزنی زیرش (تحریکش کنم علاوه بر قول تعهد کتبی هم بده ) میخوای بیا جا من برنامه ها دارم واست
نوشته اصلی توسط pirana عاشق دختری شو که حاضر باشه واست خودشُ به خطر بندازه به خونواده ـش بگه من یکی دیگه رو میخوام عاشق نیستم یعنی دیگه تموم شد تو این چیزا نیستم تو این فازا زیاد نمیرم
نوشته اصلی توسط pirana خب اصلا پرز دار خوردن نداره که بخواد از دهن بیوفته که اینجا نشون دادی بی تجربه هستی
نوشته اصلی توسط penhold به دردسرش نمی ارزه الان فقط یه نفرت مونده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 158 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 158 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن