نوشته اصلی توسط MaSiHa الکی میگه 17 سالشه از لحاظ روحيه واقعا همينم كه ميگي ولي شناسنامه چيز ديگريست
Malware, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana من و چه به کافه مادر جان... ولی دوستای دبیرستانم کافه بازن میپرسم رو زمین نمونیم منم تا حال نرفتم دمت گرم هر وقت رفتی بیا به منم بگو چجور جاییه
!?Who Cares؟!
rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m از لحاظ روحيه واقعا همينم كه ميگي ولي شناسنامه چيز ديگريست مهم روحیس سن ی عددِ فقط
Malware, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Malware همینی که نوید گفت البته همینجوریشم دارم میمیرما هر وقت مردم میتونی بزاری به حساب خودت دور از جوووووووووونت عجبااااااااااااااا
نوشته اصلی توسط MaSiHa مهم روحیس سن ی عددِ فقط فدااااااااااااااااات دلم ميخواد همتون رو شاد ببينم
Malware, MaSiHa, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana زندگی واسه خیلیا شیرینِ و به کام... نمیدونم چرا فقط تخلی ـش نصیب ما میشه نوشته اصلی توسط pirana موفق باشی اومدم دیدم اعصابت خورده ازت نقل نگرفتم، گفتم الان میزنی تو پر و پاچمون
pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m فدااااااااااااااااات دلم ميخواد همتون رو شاد ببينم فدای دلت
نوشته اصلی توسط MaSiHa فدای دلت
من میخوام زن بگیرم فقط یه شوخی بود خواهر من جدی نگیر میفهمی شوخی کمبود شوهر هم بد دردیه
Malware, Milik, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m پيمان يه پرتره دختر خوشگل بكش بذارم آواتارم اولا مگه دختر هم خوشکل میشه ؟ بعدشم اینکه من چهره ی آدم زیاد نمیتونم بکشم ... اینا خودشون میاد ... برم ببینم چیکار میتونم بکنم
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 33 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 33 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن