نوشته اصلی توسط tandis_m يعني عاشق اين اخلاقتم كه روي آدمو زمين نميندازي از بس که دوست دارم از تنوع محصولات عارایشی پیداس خب فكر بديم نيستا ولي نميشه چون عكسمو ديدن میتونی یه طوری عارایش کنی که نشناسیمت آره؟ اينجوري هواي بچه محلتو داري؟ باشه دارم برات چی داری؟ بی صبرانه منتظرم خدا بد نده نبينم نويدمون ناراحت باشه خوبم که
Malware, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Malware بحث رازداری نیست، درست نیست هر بار که میام دردامو بگم اَخ اَخ اَخ چه فازی میده تو ماشین ولومو بدی بالا بعد از تو گوش کنی اشکالی نداره حودم سنگ صبورت میشم همین اینگونه هم کم نمیچسبه لامصب 2دقیقه اوج داره
نوشته اصلی توسط tandis_m فكر بديم نيستا ولي نميشه چون عكسمو ديدن نویدم دیدتت؟! فک کنم فقط من و خواجه حافظ شیرازی سعادتشو نداشتیم نگو که پیمونم دخیتو دیده؟!
!?Who Cares؟!
pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Malware نویدم دیدتت؟! فک کنم فقط من و خواجه حافظ شیرازی سعادتشو نداشتیم نگو که پیمونم دخیتو دیده؟! تازه همشهری هم شدیم باهاش میرم خرید
نوشته اصلی توسط pirana کلاس برداشته تابستون بگو بیاد یه دور شرت حسینو ببینیم دوباره بره بگو بیاد دول تنگشیم
pirana, rebasss
نگين كجا رفت گفتيم خودشو معرفي كنه بنده خدا در رفت
Malware, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware بگو بیاد یه دور شرت حسینو ببینیم دوباره بره بگو بیاد دول تنگشیم هر حرفی داری مستقیم به خودش بگو عکس میفرستم واسش
Malware, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m نگين كجا رفت گفتيم خودشو معرفي كنه بنده خدا در رفت ما تو جمع دوستان دانشگاهی خاطرات ناخوشایندی داریم از این نام که اصلا نمیشه بازگو کرد
نوشته اصلی توسط pirana اشکالی نداره حودم سنگ صبورت میشم همین اینگونه هم کم نمیچسبه لامصب 2دقیقه اوج داره قربونت عشقی
نوشته اصلی توسط pirana تازه همشهری هم شدیم باهاش میرم خرید خوشا به سعادتت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 135 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 135 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن