نوشته اصلی توسط Rasool24 من هنوز تو شوک آهنگ خونه خالی هستم نگو آغا نقو استاد = خدای احساس
pirana, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط ehsan1361 در مورد دهه هفتادی و دهه هشتادی فقط کتک نتیجه میده و بس شما دهه شصتی ها یه جوری هی میگین دهه فتادی دهه هفتادی که انگار همه دهه ها عن تشریف دارن فقط شما خوبین
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نگو آغا نقو استاد = خدای احساس حیف استاد که توی این مملکت نیست تا بقیه ی موزیسین ها از وجودش بهره ببرن
نوشته اصلی توسط Rasool24 شما دهه شصتی ها یه جوری هی میگین دهه فتادی دهه هفتادی که انگار همه دهه ها عن تشریف دارن فقط شما خوبین دهه هفتادی رو فقط کتک آدم میکنه
بدان هوس که به مستی ببوسم آن لب لعل چه خون که در دلم افتاد همچو جام و نشد
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
pirana, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 حیف استاد که توی این مملکت نیست تا بقیه ی موزیسین ها از وجودش بهره ببرن هی
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط ehsan1361 دهه هفتادی رو فقط کتک آدم میکنه دهه هشتادی رو هم فقط باید برد و مورد تجاوز قرار داد تا آدم شن
نوشته اصلی توسط rebasss برو یه حجم پایین با سرعت پایینتر بگیر که بصرفه فکر اینجاشم کردم... کمترین سرعت و حجمی که میتونم بگیرم 256 6گیگ که اونم 25تومن درمیاد... نمیصرفه
rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط ehsan1361 دهه هفتادی رو فقط کتک آدم میکنه منم با 22 سال سن باید کتک بخورم نوشته اصلی توسط ehsan1361 هی
نوشته اصلی توسط Milad16+ دهه هشتادی رو هم فقط باید برد و مورد تجاوز قرار داد تا آدم شن تو چقدر خطرناکی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 110 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 110 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن