سلااااام مامی!
سلااااام مامی!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
شهاب مظفري _ نترسونم
نترسونم منو ای راحته جونم نترسونم
منو تو آتیشه قهرت نسوزونم نترسونم
که جاتو تو دلم هیچکس نمیگیره نترسونم
که بی تو قلبم من از زندگی سیره نترسونم
نگو از پیش من میری نگو قصد سفر داری
نگو از عشق من سیری نگو اینجا نمیمونی نترسونم
بمون با من که با تو زنده میمونم نترسونم
بذار پیشت بمونم آخه از عشقه تو من عمریه مجنونم
نترسونم نترسونم♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫نرو دستاتو میبوسم بمون خونه م که میدونم
همه روزایه خوبو برمیگردونم یه دیوونم
که جاتو تو دلم هیچکس نمیگ[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ره نترسونم
که بی تو قلبه من از زندگی سیره نترسونم نترسونم
بمون با من که با تو زنده میمونم نترسونم
بذار پیشت بمونم آخه از عشقه تو من عمریه مجنونم
نترسونم نترسونم
نترسونم نترسونم نترسونم نترسونم
ویرایش توسط tandis_m : 08-27-2015 در ساعت 11:28 AM
خودش کلی اصرار کرد منم از ترس آبروم که فردا چو نندازه منم نامردم برنامه ریختم... صابر داداش اگه پشیمون شدی بگو نیام@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران نباش عینک دودی خفنمُ میزنم عکس اکبر جوجه اصلی میزنم روش@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجتبیِ آرام کوفت رو با تو بودا @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا نقل یکی مونده به آخر خوب اومدی آخرشُ خراب کردی امضاتُ زدیا![]()
شورلت کامارو 2016 با گیربکس دستی برای شاهین@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 28 مهمان ها)