قربانت برم عباس جون میدونم کار میکنه ولی تو تا حالا حتما امتحان کردی اگه کرک بشه خیلی بهتره همون تبلیغات رفته رو مخم
Pro که میشه بهتر کار میکنه خلوت تر میشه شکل نرم افزار تغییر میکنه اصلا شیک میشه گفتم شاید مال تو کرک بود یا بلد بوده باشی کرک کنی
ولی بگرد مال خودتم کرک کن ببین چجور میشه
مینا جان ممنونم ولی یه بار با فلچه کردم صد تومن داد ضررم واسه 7 پشتم بس بود اینارو تا حالا نشستم نمیدونم تا حالا امتحان کردی یا نه ولی موکت خشکه فلچه هم زبره آرومم که دست بکشی کلک گیر میکنه دیگه اون حالت اولیه خودشو از دست میده
یه جاروهایی هست دسته بلند اونو دیدم یهو به ذهنم رسید با تاید و جارو نرم قشنگ میارم تمیز میشه ....حال کردی ؟ کراری خونه رو خودم انجام میدم نمیزارم به غیر از ظرف شستن نمیزارم مادرم کار کنه
آره دیگه سرامیک خوبه مال ما سیمانه کف حال کف اتاق خواب ...به غیر از حمام و توالت و آشپزخونه
ن باو همه چی بهم ریخته ست وگرنه میدونم کار یه روز نیست همه چی بهم ریخته شده این منو قاطی کرده
یعنی باید صبر کنم تا 2 هفته دیگه دوستم بیاد با هم رنگ کنیم بعد فرشارو بندازم وسایلو بچینم موکت شستن و فرش شستن که کاری نداره گیرم رنگ خونه ست که فعلا تکلیف مشخص نیست
در حال حاضر 150 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 150 مهمان ها)