رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
Malware, P!nk Rose, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Milad16+ من خودم خیلی خوب میشناسم و ایمان دارم که هیچکس به جز خودم نمیتونه منو تحمل کنه و از این بابت از خود راضیم ... از اينكه كسي نميتونه تو رو تحمل كنه راضي هستي يا از اينكه خودت خودتو تحمل ميكني؟
Malware, P!nk Rose, pirana
نوشته اصلی توسط Milad16+ مرغ تخم طلا راستی الان امضات رو دیدم یه چیزی یادم افتاد تو آهنگهای هژیر مهرافروز زیاد گوش میدی؟؟؟
نوشته اصلی توسط Shahin راستی الان امضات رو دیدم یه چیزی یادم افتاد تو آهنگهای هژیر مهرافروز زیاد گوش میدی؟؟؟ نه
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط tandis_m از اينكه كسي نميتونه تو رو تحمل كنه راضي هستي يا از اينكه خودت خودتو تحمل ميكني؟ هر دو هیشکی منو دوست نداره ... تنها کسی که منو دوست داره پسرمه
نوشته اصلی توسط Milad16+ نه پس این بیتی که تو امضات هست رو همینجوری از جایی دیدی و گذاشتی؟
نوشته اصلی توسط Shahin پس این بیتی که تو امضات هست رو همینجوری از جایی دیدی و گذاشتی؟ من شعر زیاد میخونم مولانا را هم خیلی دوست دارم موسیقی سنتی هم زیاد گوش میدم
نوشته اصلی توسط Milad16+ هر دو هیشکی منو دوست نداره ... تنها کسی که منو دوست داره پسرمه خودت چي ؟ خودتو دوست داري؟
Malware, P!nk Rose
نوشته اصلی توسط tandis_m خودت چي ؟ خودتو دوست داري؟ شدیدا از خود راضی تشریف دارم
Malware, P!nk Rose, tandis_m
نوشته اصلی توسط Milad16+ شدیدا از خود راضی تشریف دارم معني اين دو تا با هم فرق ميكنه فردا يادم بنداز راجع بهش باهات صحبت كنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 79 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 79 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن