نوشته اصلی توسط pirana از جنتی آموز امید به زندگانی نوشته اصلی توسط pirana اهــــــــای یه طوری حرف بزنید ماهم بفهمیم
pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m
pirana
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 الان بدنم اماده ست بیا واسه دعوا فکر کنم بیش از 10 سال بود اصلا طرف دعوا یا کسایی که دعوا میکنن هم نرفته بودم ولی اینجا نشد یعنی نمیشد عقب وایسم باید کتکو میخوردن خیلی بی ادب بودن پول زیادی ندارم بزنم نفله ـت کنم بعد بخوام دیه ـتُ یدم پس از اینم سمتش نرو
P!nk Rose, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana دیگه در این حدم ترس نداره... من که از این چیزا زیاد دیدم تخت گرفتم خوابیدم الهی نترس مادر جان چیزی نمیشه... ما هنوز زنده ایم از باد و طوفان كه نه از وقوع زلزله ترسيدن طفليا الهي 120 ساله شي عزيزم نوشته اصلی توسط Snow White من گشه دیرم که سن گشه سن من دا سنی سویورَم چوخ دا گشه سن من نن سُروش بالام سان
P!nk Rose, pirana
نوشته اصلی توسط tandis_m چوخ دا گشه سن من نن سُروش بالام سان فدا اُلوم
tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana سر 45متری؟ آره ما مشتری قدیمیش هستیم تازگیا رفته اونجا توی پاسداران بود دیدی عجب دوغیِ يس خيلي جواب داد نوشته اصلی توسط pirana راست میگی؟ حالت چظوره امروز؟ من كه هميشه عاليم ( حتي تو بدترين شرايط روحي) نوشته اصلی توسط pirana دیشب کلی مخشُ زدم که رفتی خونه میای سایت ها... آخر شب میگه جان تو حال ندارم دراز کشیدم تا خوابم ببره الهي بگردم بچه م خسته ميشه خب
نوشته اصلی توسط Snow White مرسی رسول تو خوبی؟ خودمم پیر شدم دیگه چیزی ازم نمونده مرسی خانمی تو که سنی نداری تازه همسن ماموتها شدینوید ببین از نسل دایناسورهاست انصافا موهات خیلی خوشگله من عاشق موی بلند دختر هستم خواهر خودم هم موهاش بلنده ولی نه مثل موهای تو
P!nk Rose, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Snow White فدا اُلوم الله المسين
P!nk Rose
نوشته اصلی توسط tandis_m از باد و طوفان كه نه از وقوع زلزله ترسيدن طفليا الهي 120 ساله شي عزيزم نه بابا اصلا احتمال وقوع زلزله هم نمیرفت که! ممنون همچنین شما و عزیزانت
نوشته اصلی توسط Snow White چقد دیر فهمیدم همشهری هستیم اتی مگه تو هم اذری هستی؟ بچه کجایی؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 51 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن