نوشته اصلی توسط Snow White کاملشو اجازه ندارم بذارم قبلا یه عکس به نام خودت منتشر کردی نگو که خودت نبودی
Malware, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m آتي تو همينجور تيكه تيكه عكس بنداز ما خودمون كنار هم ميچينيم پازلت درست ميشه به غران تو فکرم بود
نوشته اصلی توسط Herzeleid قبلا یه عکس به نام خودت منتشر کردی نگو که خودت نبودی خودم بودم
Herzeleid, Malware, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 بفرمایید چایی چایی منشی پز؟؟ رسول چطور معاف شدی
نوشته اصلی توسط pirana اَخـــــــــــــــــی... چرا پس؟ نوشته اصلی توسط Herzeleid ای بابا ای بابا شوخي ندارم باهاش كه با اين رويه بخواد درس بخونه همون نخونه بهتره اين همه هزينه دارم ميكنم براش بهترين مدرسه بهترين كوفت و زهرمار براي چيه؟
Herzeleid, Malware
نوشته اصلی توسط pirana بیا براش خودت بیا ،بیام برات خیلی دوری خدایی راستییییی،ارام باش عزیزم
نوشته اصلی توسط Herzeleid چایی منشی پز؟؟ رسول چطور معاف شدی به سختی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
Herzeleid, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Snow White کوفته خودشون میدونن واقعا من نمیدونم لطفا بحث رو بیشتر بشکافید
نوشته اصلی توسط tandis_m شوخي ندارم باهاش كه با اين رويه بخواد درس بخونه همون نخونه بهتره اين همه هزينه دارم ميكنم براش بهترين مدرسه بهترين كوفت و زهرمار براي چيه؟ آرام باش مادر جان حالا دیگه نه تا این حد ولی یه تلنگری لازم بود...ولی درس خوندن یه جوریه لامصب تا خود طرف نخواد نمیشه
نوشته اصلی توسط Snow White اره انقد سرش داد زدم که نگو عجب کاملشو اجازه ندارم بذارم اجازه منو داری ، مشکلی نیس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 154 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 154 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن