نوشته اصلی توسط Shahin مهریه باید یه اکانت تلگرام و یه نام کاربری 3 حرفی تو باران باید بدی! میتونی؟؟؟ قبوله قبوله قبوله
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana تو حال نداری صفحه های پیش رو بخونی من بهت میگم برو اصفهان درس بخون؟ همون بمون توی خماریش تا حالت جا بیاد آقا من همه انرژیم رو قبلا صرف کردم! پدرم در اومد آخرش اصفهان قبولیدم! الان دیگه انرژی ندارم! فعلا رفتم ثبت نام اینترنتی رو انجام دادم نوید!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط Snow White ایشششششششششششششششششش چش و دماغ لانا رو میذارم روی صورتتا
tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana لطفا منشی باشه حتما با تشکر
نوشته اصلی توسط pirana لطفا منشی باشه حتما چشم حتما
نوشته اصلی توسط Rasool24 قبوله قبوله قبوله خوب باشه پس 50 درصد حله! فقط مونده مامی و آقای همسر و خود طرف راضی باشن!
نوشته اصلی توسط Shahin خوب باشه پس 50 درصد حله! فقط مونده مامی و آقای همسر و خود طرف راضی باشن! آخ جون بر طبل شادانه بکوب
نوشته اصلی توسط Rasool24 به خواستگاری نکشید ! زود رفت سر اصل مطلب همین بدآموزیا رو خوندی که اون نامه بی شرمانه رو به منشی نوشتی دیگه
نوشته اصلی توسط Rasool24 آخ جون بر طبل شادانه بکوب تو اینجا شادی کن ! الان مامی میاد با این شکلک ازت پذیرایی میکنه! اون طبل رو هم شادانه میکنه تو حلقت! منم برم که موندن الان صلاح نیست !
نوشته اصلی توسط pirana همین بدآموزیا رو خوندی که اون نامه بی شرمانه رو به منشی نوشتی دیگه بره خدارو شکر کنه که بهش نامه دادم اگه طبق رمان عمل می کردم باید میرفتم تو مغازش درو قفل میکردم و .... صلوات
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 75 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 75 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن