نوشته اصلی توسط Rasool24 راستی دهن ساکنین مشهد سرویس ! امروز هرچی به چشمم خورد 85 بود ! حتی چند مورد 90 هم مشاهده شد میگم زخم پات خوب بشه بهترِ یا بیناییتُ از دست بدی؟ میخوای نری اصلا بذاری زخم بمونه؟
Hadi, Malware, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 راستی دهن ساکنین مشهد سرویس ! امروز هرچی به چشمم خورد 85 بود ! حتی چند مورد 90 هم مشاهده شد بدبخت به ما تا کی باید بیایم اینجا 85 90 راه بندازیم
tandis_m
نوشته اصلی توسط 117 میگم الان داروی ترک گلنار دکتر تجویز نکرده ؟ لامصب نمیشه ترک هم کرد حالا خوبه کف پارت اینجوری شده منظورم اینه که اصل کاری صدمه ندیده بازم میتونی با شوق بیشتری به فعالیتت ادامه بدی عزیزم هیچ بعید نیست زخم پا بهونه باشه و زخم اصلی جای دیگه نباشه
Malware
نوشته اصلی توسط pirana خواهش میکنم عزیز... اونحا هم اگه رفتی با بیمه تکمیلی بانک تونستی رمز وای فای بگیری ازشون بیا نت در تمام مراحل درمان انرژی تزریق کنم بهت نوشته اصلی توسط pirana میگم زخم پات خوب بشه بهترِ یا بیناییتُ از دست بدی؟ میخوای نری اصلا بذاری زخم بمونه؟ آخه مگه میشه بیخیال 85 و 90 شد ؟؟ نه ! وافعا میشه ؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط 117 بدبخت به ما تا کی باید بیایم اینجا 85 90 راه بندازیم توی ایستگاه راه آهن یه صحنه خیلی دراماتیک دیدم ! اونم 90 بود میفهمی 90
نوشته اصلی توسط Rasool24 آخه مگه میشه بیخیال 85 و 90 شد ؟؟ نه ! وافعا میشه ؟؟ بستگی داره 85 واست مهم تر باشه یا حس بیناییت
نوشته اصلی توسط pirana بستگی داره 85 واست مهم تر باشه یا حس بیناییت واقعا ناامیدم کردی آحه اینم سواله ؟؟؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 واقعا ناامیدم کردی آحه اینم سواله ؟؟؟ خواهرت میتونه کیبورد و مانیتور بریل بیاره واست از تهران؟
نوشته اصلی توسط pirana ادم باید با واقعیت زندگی روبرو بشه یعنی هلاک این رک بودنتم یه طنز بهمن مفید و مرتضی عقیلی تو یوتیوب هست نمیدونم دیده باشی یا نه پیشنهاد میکنم حتما اونو ببین چون واقعا من حرفی ندارم
نوشته اصلی توسط pirana خواهرت میتونه کیبورد و مانیتور بریل بیاره واست از تهران؟ کیبورد بریل دهنت سرویس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 37 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 37 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن