صفحه 2666 از 3874 نخستنخست ... 166621662566261626562664266526662667266826762716276631663666 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 26,651 به 26,660 از 38738

موضوع: ××× بـــــا جــنبـه هـــا ×××

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    اون شب اونقدر خراب و خسته بودم که همین طور کنار لپ تاپ دراز کشیده بیهوش شدم

اشتباه اولت اینجاست باز نظر شخصیو دخالت دادی
    هنر تعریف خودشو داره و نظر من و تو هم ملاکش نیست...این که "از نظر من" هنره یا نیست اهمیتی نداره این که "چرا" هنره یا هنر نیست مسئلست! دلیل میخوایم
    نگاه و برداشت یه چیزه تعریف یه چیزه...به تعداد مخاطبای یه اثر میشه برداشت متفاوت از یه اثر هنری داشت ولی وقتی پای تعریف و مباحث تئوریک میرسیم مبنا داریم و نمیتونیم بگیم "به نظر من" وباید بگیم چرا

هر پدیده یا هنری مثل سینما روند شکل گیری خودشو داشته....یه تاریخ که پشتشه و حوادثی که ساخته و پرداخته تا امروز رسیده دست من و تو...بی اگاهی از اینا نمیشه شناخت و قضاوت خوبی از یه اثر داشت!
    این هنر روی یه سری اصول و مبانی برپا شده...یه سریه نظریه پرداز که درست یا غلط مباحثی رو مطرح کردن و اصولی رو شکل دادن و بقیه هم از رو اونا پیروی کردن...چکیده و خلاصش میشه فرم... اصن بدون فرم هنر نمودی پیدا نمیکنه که جای بجث باشه!

و اما در مورد سلیقه , خب سلیقه یه امر کاملا اکتسابی که شکل میگیره و ادم وقتی "صاجب سلیقه " میشه اون وقت حرفش سنده ...در مورد بقیه جاها به نظرم اصلا سلیقه ای در کار نیست بیشتر احساسه تا سلیقه...مثلا میگه من خوشم میاد یا لدت میبرم اینا احساسه , احساس خام هیچ ارزشی نداره...تو وقتی سلیقه نداری و احساست هم جهت نداره از هر چیزی ممکنه خوشت بیاد...زود فریب میخوری و حتی از اشغال هم ممکنه لذت ببری چون این حس پرورش نیافتست و وقتی طعم اصلی رو نچشیده از طعم کاذب چاشنیم لذت میبره

در مورد محترم بودنم بگم "خود حقیقی " اشخاص قطعا محترم ولی اگر نظرش به سمت یه اثر بی ارزش باشه دلیل نمیشه من اون اثر رو نزنم و از کنارش بگذرم که چون نظرش به من آسیبی نرسونده و اینم بگم نقد توهین نیست ...

پ ن : خیلی سعی کردم تو 5 خط خلاصه کنم ولی هر چی میخواستم بزنم حق مطلب ادا نمبشد
    یا خدا پناه بگیرید

2. 4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Shahin نمایش پست ها
    اعععع
    شاهین شهر!
    ماااااااامی رفتی اونجا تابلوی شاهین شهر رو دیدی یاد من بیفت!
    بعد یاد نوید!
    خونه رو یک مهر تحویل میگیرم! حیف! @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    برو عامو... زدی زیرش کلید خونه رو نمیدی بهشون دیگه برن شاهین شهر چیکار... بی معرفت

4. 3 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    برو عامو... زدی زیرش کلید خونه رو نمیدی بهشون دیگه برن شاهین شهر چیکار... بی معرفت
    ما خیییلی مردیم آقا نوید!
    ولی جدی یکم مهر تحویل میگیرم صاحبخونه 3 ماه تابستون میره شاهین شهر زمستونا اهوازه!
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

6. 4 کاربر مقابل از Shahin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Shahin نمایش پست ها
    ما خیییلی مردیم آقا نوید!
    ولی جدی یکم مهر تحویل میگیرم صاحبخونه 3 ماه تابستون میره شاهین شهر زمستونا اهوازه!
    بر منکرش لعنت

8. 3 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    بر منکرش لعنت
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

10. 4 کاربر مقابل از Shahin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    من کمه کلا آدم سرخوشی ـم فقط شبا که خونه ساکت میشه دلم میگیره
    قربون دولت و دلت با هم
    امید که همین طور باشه
    دیگه عادی شده توصیه خوبیست ولی نتوانم دگر با همین هاست که هنوز سرپاییم
    بقیه درسا رو نگه دار واسه شبای دیگه
    میتونی از روش هایی که تو بازار موجوده استفاده کنی البته تضمین نمیدم کلن بهمش نریزه
    از بس نجابت داری خب در اون صورت هم طرف پر رو میشه لااقل لحن رو به سمتی ببر که طرف متوجه بشه
    دیگه تعارفو زدی منم که پررو و از خدا خواسته نوشتم لطف داری پوریا جان منم اگر مینوسم فقط به خاطر وجود عزیز خودته والا دیگه اصلن حوصله سابقو ندارم ...
    همین جا تاکید کنم راضی به جواب دادن و تو زحمت افتادنتم نیستم
    نابودم کردی یعنی لطفت که به ما ثابت شدست میدونی که راضی نبودم فیلمو قطع کنی! شرمنده خودت و وقتت و بازیگر محبوبتم شدیم راستش خودم اهل تگ کردن نیستم اما چند روزی اومدیم و سعادت نشد رو در رو ببینیمت دلموت تنگ بود دیگه دیدم تازه بودی گفتم عرض ارداتی کنیم همین
    جای هیچ حرفی باقی نمیمونه
    همین که منت میداری و با این وضعیت جواب میدی و تایپ میکنی یه دنیا ارزش داره
    با همین نمیتونی معافیت بگیری؟!
    میدونم، اون گرماش که میره تو بدن واسه چن لحظه اون حس خلأ پر میشه! آروم میشی! سردرد یه ذره کمتر میشه! خیلی حس خوبیست مخصوصا اگه شب باشه و تو سرما! ولی یه خورده اگه میتونی رعایت کن که بهت کمتر ضرر برسه!
    چشم، منتظرم!
    همین طبیعی پیش برم بهتره!
    نجابت بیش از حد دهن آدمو سرویس میکنه اکثر اوقات! سعی میکنم!
    خسته نباشی، بالاخره کار خودتو کردی دمت گرم، لطف کردی، باز هم لذت بردم
    فعلا دارم این نقلو جواب میدم ببینم چی میشه!
    عزیزی، این چه حرفیه! خودم و وقتم و بازیگر محبوبم (البته خیلی هم نمیشه گفت محبوب ولی خــــــــب... ازش خوشم میاد! ) فدای همصحبتی باهات خیلی هم خوب کاری کردی تگ کردی! منم واسه همون سرعتم زیاد رخ نمینُمایم، میترسم یه نقل بگیرم بعد سرعت افت کنه دیگه نتونم جواب بدم شرمنده دوستان شم!
    خــــــــــــــــ تُــــــــــــــــــف تو نت کشور

انقدر که سرعتت پایینِ فکر کنم تا پستت ارسال بشه رسیدی 2تا اهنگ بعدی
    ها والا
    اون شب اونقدر خراب و خسته بودم که همین طور کنار لپ تاپ دراز کشیده بیهوش شدم
    اشتباه اولت اینجاست باز نظر شخصیو دخالت دادی
    هنر تعریف خودشو داره و نظر من و تو هم ملاکش نیست...این که "از نظر من" هنره یا نیست اهمیتی نداره این که "چرا" هنره یا هنر نیست مسئلست! دلیل میخوایم
    نگاه و برداشت یه چیزه تعریف یه چیزه...به تعداد مخاطبای یه اثر میشه برداشت متفاوت از یه اثر هنری داشت ولی وقتی پای تعریف و مباحث تئوریک میرسیم مبنا داریم و نمیتونیم بگیم "به نظر من" وباید بگیم چرا
    هر پدیده یا هنری مثل سینما روند شکل گیری خودشو داشته....یه تاریخ که پشتشه و حوادثی که ساخته و پرداخته تا امروز رسیده دست من و تو...بی اگاهی از اینا نمیشه شناخت و قضاوت خوبی از یه اثر داشت!
    این هنر روی یه سری اصول و مبانی برپا شده...یه سریه نظریه پرداز که درست یا غلط مباحثی رو مطرح کردن و اصولی رو شکل دادن و بقیه هم از رو اونا پیروی کردن...چکیده و خلاصش میشه فرم... اصن بدون فرم هنر نمودی پیدا نمیکنه که جای بجث باشه!
    و اما در مورد سلیقه , خب سلیقه یه امر کاملا اکتسابی که شکل میگیره و ادم وقتی "صاجب سلیقه " میشه اون وقت حرفش سنده ...در مورد بقیه جاها به نظرم اصلا سلیقه ای در کار نیست بیشتر احساسه تا سلیقه...مثلا میگه من خوشم میاد یا لدت میبرم اینا احساسه , احساس خام هیچ ارزشی نداره...تو وقتی سلیقه نداری و احساست هم جهت نداره از هر چیزی ممکنه خوشت بیاد...زود فریب میخوری و حتی از اشغال هم ممکنه لذت ببری چون این حس پرورش نیافتست و وقتی طعم اصلی رو نچشیده از طعم کاذب چاشنیم لذت میبره
    در مورد محترم بودنم بگم "خود حقیقی " اشخاص قطعا محترم ولی اگر نظرش به سمت یه اثر بی ارزش باشه دلیل نمیشه من اون اثر رو نزنم و از کنارش بگذرم که چون نظرش به من آسیبی نرسونده و اینم بگم نقد توهین نیست ...
    پ ن : خیلی سعی کردم تو 5 خط خلاصه کنم ولی هر چی میخواستم بزنم حق مطلب ادا نمبشد

روش فکر میکنم!
    درک کن، من در حالت عادی هم از پس چنین نقلی برنمیام چه برسه این موقع شب
    اگر هنوز حالش هست برو به ادامه فیلمت برس
    منم با یه نخ سیگار برم به استقبال آغوش برگمان ....
    نه دیگه مث اینکه قسمت نبود امشب ببینم، اول نقلای اینجا بعد خاطرات سربازیِ اونجا! رفت واسه نوبت بعدی خدا رو شکر مجمع امشب یه خورده فعال بود!
    خوبه که دوباره حال و حوصله فیلم دیدنت برگشت همینو حفظ کن
    ویرایش توسط Malware : 09-07-2015 در ساعت 11:27 AM
    !?Who Cares؟!

12. 3 کاربر مقابل از Malware عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    دلم شکسته! دل دوستان شکسته مباد!
    !?Who Cares؟!

14. 4 کاربر مقابل از Malware عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

عجب! یادم نبود همین امروز دوشنبه اس!

مینا جان سفر به خیر! خوش بگذره انشالله! مراقب خودت باش!
    !?Who Cares؟!

16. 3 کاربر مقابل از Malware عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

18. 3 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad16+ نمایش پست ها
    نگران نباش حل میشه
    !?Who Cares؟!

20. 2 کاربر مقابل از Malware عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 2666 از 3874 نخستنخست ... 166621662566261626562664266526662667266826762716276631663666 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 149 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 149 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع