نوشته اصلی توسط pirana با تریلی هم نمیشه القابتُ کشوند فخر فروشِ صاحب منصب هر چی باشه از ممه تیر بهتره حالا که حسین اومده گفتم کلاس میزاره جدیداً مردک منحرف مشاور شده واسه من
pirana
نوشته اصلی توسط ehsan1361 هر چی باشه از ممه تیر بهتره حالا که حسین اومده گفتم کلاس میزاره جدیداً مردک منحرف مشاور شده واسه من گم ورو کثافیطمردک منحرف فعلا که کلاس داره منو میزارهریدی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 هر چی باشه از ممه تیر بهتره حالا که حسین اومده گفتم کلاس میزاره جدیداً مردک منحرف مشاور شده واسه من هنوز ممه تیرم از پیرآنا بهترِ که
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط MaMaTiR گم ورو کثافیطمردک منحرف فعلا که کلاس داره منو میزارهریدی کثافیط یه بوس ینی ببخشید مشاوره میدی ؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR گم ورو کثافیطمردک منحرف فعلا که کلاس داره منو میزارهریدی مام همچین بی کلاس نیستیما رخصت بدی در خدمت گذاری حاضریم
نوشته اصلی توسط pirana هنوز ممه تیرم از پیرآنا بهترِ که آنای پیر ؟ پیر ِ آنها ؟
نوشته اصلی توسط pirana اتفاقا از تبلت دوستمم خبری نیست باس آواژنگ و آوات رو باهم خراب کنم رو سر کارمنداش صبح رفتم پشتیبانی آواژنگ که ببینم چند روز طول میکشه میگه بستگی به میزان خرابی قطعه داره میگم کارت صدا میگه معلوم نیست .... کلا سیستم پر پر خلاص
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 کثافیط یه بوس ینی ببخشید مشاوره میدی ؟ مشاوره آب دار؟ (ماچ آب دار)
نوشته اصلی توسط pirana هنوز ممه تیرم از پیرآنا بهترِ که
نوشته اصلی توسط ehsan1361 کثافیط یه بوس ینی ببخشید مشاوره میدی ؟ من میگم تو مورد داری ملت میگن نه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 155 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 155 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن