نوشته اصلی توسط ehsan1361 حذفش کردم دوباره نقل بگیرم رو هوا زدی واسه همینه که میگم خطرناکی
pirana
نوشته اصلی توسط pirana ژووووووووووووون اسی ببین چه مشاوره هایی میده... اسی ممه دوست
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اخه عوضیا نگفته بودن اینحوریه.. قرار بود گواهی رو که میبری پولو پخ کننناکسا به من رسید اینجوری شد با این حال گفت ی هماهنگی کن با اون همایش.. ی نامه بزنن با امضا.. فکس کن .. پول رو بعد 3.4 ماه میدیم گفتن بزار یه پولی از این یکی بکنیم پشم کیونتو دیدی پولتم میبینی
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 نوید دفترچه فرستادی؟ اعزامت کیه؟ کدوم یگان؟ هنوز هیچکاری نکردم... الان اقدام کنم اعزامم میوفته بعد از عید
نوشته اصلی توسط ehsan1361 گفتن بزار یه پولی از این یکی بکنیم پشم کیونتو دیدی پولتم میبینی نه میدن.. سیستم شخمی دانشگاه همینه.. پول پایان نامه هم تا 4.5 ماه دیگه میدن اگه ندادن تو میدی
نوشته اصلی توسط pirana ژووووووووووووون اسی ببین چه مشاوره هایی میده... تو هم جدیداً خطرناک شدی اینطور پیش بره من دیگه نمیام
چند ماه دیگه داره کهنه بچه عوض میکنه
نوشته اصلی توسط pirana هنوز هیچکاری نکردم... الان اقدام کنم اعزامم میوفته بعد از عید مگه 6 ماه وقت نداری تا اعزام ؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR از حلقومشون میکشم بیرون راه حل داره اررره... 3 4ماه که دوندگی کردی خودت بیخیالش میشی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR نه میدن.. سیستم شخمی دانشگاه همینه.. پول پایان نامه هم تا 4.5 ماه دیگه میدن اگه ندادن تو میدی مردک منحرف نوشته اصلی توسط MaMaTiR چند ماه دیگه داره کهنه بچه عوض میکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 101 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 101 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن