عاقو این نت ما داره اذیت میکنه من میرم بخوابم شبتون گود نایت باشه
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 وجدانی خیلی طولانی بود حسش نی بوخونم اگه میخوندی جای تعحب داشت
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow تو با این گشاد بازیت چجوری درس میخونی حالا کی گفته میخونم؟؟؟
نوشته اصلی توسط pirana اگه میخوندی جای تعحب داشت میدونم
نوشته اصلی توسط MrCrow تو با این گشاد بازیت چجوری درس میخونی اولشُ خوندم فکر کردم میخوای بگی: تو با این گشادیت، نمیتونی از عشق، منتفر باشی
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 حالا کی گفته میخونم؟؟؟ درس تو بخون بیکار میشی ، معتاد میشی ، میمیری ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 عاقو این نت ما داره اذیت میکنه من میرم بخوابم شبتون گود نایت باشه برو ما حالا حالا ها خوابمون نمیبره شب خوبی داشته باشی
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 تو رو خدا حالا یه پا بده رو شیخ هم یه فکری بکن شاید فرجی شد حالا زانو بزن و خواهش کن شاید تو فــ.رجت کردم ؛ عاخ ببخشید شاید فرجی شد کردم ؛ نه نه فرج رو آوردیم کردیم ؛ ای بابا حالا زانو بزن تو یه کاری میکنیم نوشته اصلی توسط mojtaba00222 وجدانی خیلی طولانی بود حسش نی بوخونم از بهترین نوشته هایی بود که خوندم ...
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط MrCrow درس تو بخون بیکار میشی ، معتاد میشی ، میمیری ... بیکار که هستم ولی نمیدونم چرا بقیه ش نمیاد
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 بیکار که هستم ولی نمیدونم چرا بقیه ش نمیاد همش میاد به وقتش میری و پیدات نمیشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 65 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن