نوشته اصلی توسط rebasss حالا زانو بزن و خواهش کن شاید تو فــ.رجت کردم ؛ عاخ ببخشید شاید فرجی شد کردم ؛ نه نه فرج رو آوردیم کردیم ؛ ای بابا حالا زانو بزن تو یه کاری میکنیم از بهترین نوشته هایی بود که خوندم ... ولی اگه فرج رو بیاری میکنیما پس بعدا میخونم
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 حالا کی گفته میخونم؟؟؟ تو با این درس نخوندنت، نمیتونی از عشق، منتفر باشی پ.ن: منظور صریح تر شاعر همان گشادیست
Milik, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow همش میاد به وقتش میری و پیدات نمیشه تو دعات گیراس تو دعا کن بلکه زودتر بپوکیم
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 عاقو این نت ما داره اذیت میکنه من میرم بخوابم شبتون گود نایت باشه شبت آروم رفیق ؛ منم برم که بیخوابم ؛ شب همه دوستان آروم و دلنشین
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
mojtaba00222, pirana, R A S O O L
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 تو دعات گیراس تو دعا کن بلکه زودتر بپوکیم مثلا شیخ اینجا تویی من اگه دعام گیرا بود تو یه سال سه بار عمل نمیکردم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط rebasss شبت آروم رفیق ؛ منم برم که بیخوابم ؛ شب همه دوستان آروم و دلنشین شب بخیر خوب بخوابی
mojtaba00222, rebasss
جدی جدی منم رفتم خواب اره ببینید جیگرتون حال بیاد بای
نوید همه رفتن حالا اگه وقته چیه ؟
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow نوید همه رفتن حالا اگه وقته چیه ؟ وقت اینکه توام بکپی این همه مرفین بهت تزریق کردن هنوز بیداری یه رمز بهت دادنا هم خار خودتُ صلوات دادی هم نتُ هم مرفین تزریقی رو بخواب دیگه
نوشته اصلی توسط pirana وقت اینکه توام بکپی این همه مرفین بهت تزریق کردن هنوز بیداری یه رمز بهت دادنا هم خار خودتُ صلوات دادی هم نتُ هم مرفین تزریقی رو بخواب دیگه چشام داره درمیاد ولی نمیتونم سرعت دانلود 200 ویندوز و آنتی ویروس آپدیت کردم تا الان 2 تا فیلم گرفتم نمیتونم بگذرم ازش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 67 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 67 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن