نوشته اصلی توسط MaMaTiR تو خودت مورد داری به من چه فقط میخواستی دفتر مشاوره بزنی اینو mamatir نزن سر در ، خانوما فرار میکنن
pirana, tandis_m
همه پیام خصوصی ها رو بستن من ِ پیرمرد باید درخواست دوستی بدم به همه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR بله.. پوریا مشاور اعظم باز این شروع کرد به مسخره کردن كي؟ نكنه اين مشاوره هم در رديف معاني آقايي و آرام و اين حرفها بود؟ نوشته اصلی توسط MaMaTiR خسته شدیم واقعا لطف بود خب نوشته اصلی توسط ehsan1361 ملکه ی من ای بمیرم برات خواهر که اینقِزِه مظلومی تو
Malware, MaMaTiR, pirana
همچنان محمد معتمدی ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Malware, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط ehsan1361 همه پیام خصوصی ها رو بستن من ِ پیرمرد باید درخواست دوستی بدم به همه براي اينكه صبح به صبح با نامه فدايت شوم مواجه نشيم
نوشته اصلی توسط tandis_m چرا آخه ؟ مگر اوضاع قصر ملکه ی من بر وفق مرادتان نیست ؟ خدمه میخواهید بگویم بیاورند ؟ اصن یه تخت و سایبان میگیرم حسین بزاره رو دوشش اینور و اونور ببرت
نوشته اصلی توسط tandis_m براي اينكه صبح به صبح با نامه فدايت شوم مواجه نشيم مگه هنوزم این یارو پخ میده ؟
pirana
نوشته اصلی توسط ehsan1361 چرا آخه ؟ مگر اوضاع قصر ملکه ی من بر وفق مرادتان نیست ؟ خدمه میخواهید بگویم بیاورند ؟ اصن یه تخت و سایبان میگیرم حسین بزاره رو دوشش اینور و اونور ببرت يا خدا احسان تو جنوبي حرف بزن بي زحمت
Malware, pirana
نوشته اصلی توسط Milad16+ همچنان محمد معتمدی ... چند دفه زغال و تنباکو تموم کردی سر آلبوم همین یارو ؟
نوشته اصلی توسط tandis_m يا خدا احسان تو جنوبي حرف بزن بي زحمت چَشِم ملکه ی مو سی قصر چیزی موخوای بگوم بیورن برات کا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 127 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 127 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن