نوشته اصلی توسط 117 خودکشی گناهه دلبندم دلت میاد بچه مردم هم میاد هم میره
Hadi, Malware, tandis_m
نوشته اصلی توسط Shahin مامی بودن چی ؟؟؟ اونم زشته یا اکشال نداره؟؟ اون که دیگه خیلی زشته ما بچه بودیم به پوشک ـمون میگفتن مامی!!!
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama به درد دل شکسته من میخوره؟ اگه دولتم شکسته باشه این به دردت میخوره
Malware, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana ترامادول البوم موسیقی رو میگه اون که اصلا خوراکشه اون آلبوم ..... مگه نمیدونی ؟ یعنی طریق مصرف روزیه یه وعده به همراه آهنگ پرانرژی ترامادول تا اونو گوش ندی نمیشه باید اونو گوش بدی روحیه بگیری بعد یه دونه بندازی بالا سر ساعت
pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana اگه دولتم شکسته باشه این به دردت میخوره
pirana
عاشقی خیلی سخت بهم گذشت....
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama عاشقی خیلی سخت بهم گذشت.... ضد حال نزن دیگه
نوشته اصلی توسط 117 ضد حال نزن دیگه ضد حال اینه بری خواستگاری با هزار امید و آرزو جواب نه بهت بدن..
نوشته اصلی توسط pirana اون که دیگه خیلی زشته ما بچه بودیم به پوشک ـمون میگفتن مامی!!! ای نامرد! تو از مجا بچگی تو یادته!؟؟؟ ولی جدی میگی اینو ؟؟؟ من اصلا نشنیده بودم تاحالا!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
Malware, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama ضد حال اینه بری خواستگاری با هزار امید و آرزو جواب نه بهت بدن.. آدم باید قانع باشه با حقیقت کنار بیاد .... با جیب خالی که نمیشه رفت خواستگاری ! تنها تو که نیستی ! خودمو مثال میزنم من پولم داشته باشم میرم خواستگاری پول و شرایط نداشته باشم میشینم یه جا صدامم درنمیاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 19 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن