یارو پسرشو واسه نماز صبح بیدار میکنه٬پسره میره رو مبل میخوابه٬تا می بینه که باباش داره میاد٬زود چادر مادرشو میندازه سرشو تیز میره سجده و مشغول ذکر میشه!!!
باباش هم یواشکی میاد و شپلق میزنه در کونش و میگه:تو که دیشب گفتی پریودم٬چطوری داری نماز میخونی هاااااا؟!؟!؟
نمازت تموم شد کارت دارم...
میگن پسره هنوز از سجده بلند نشده![]()
تخمه آفتابگردون کیلویی ۱۴ هزار تومانه !!!!!
.
.
.
.
بعد روغنش لیتری ۵ هزار تومانه !!!!!
تابلوئه توش میشاشن
اگه ببینی چجوری روغن درست میکنن قول میدم تا چند وقت سمت روغن نری به خصوص روغن جامد
تی وی تبلیغ میکنه که روغن مخصوص سرخ کردنی درجه حرارت بالا ولی دیوثا سریع اکسیده میشه ! میگن ایزومر ترانس نداره ولی حداقل بالای 10 درصد داره !! واسه همینه سرطان بیشتر شده چون یکی از عواملش همین روغنه !! حالا روغن مایع وضعیتش بهتره ولی روغن جامد که افتضاحه ! هیدرژنه میکنن اسید چرب بالا و ... عامل سزطان
تازه جدیداً وزیر رو تهدید کردن که نباید جلوی واردات روغن رو بگیری ! دیوثا دارن با سلامت مردم بازی میکنن و آشغال میدن دست مردم و کسی عین خیالش نیست
ما تو خونه روغن جامد استفاده نمیکنیم اگه هم استفاده کنیم کره حیوانی که خودمون تبدیل به روغن جامد کردیم خودمون از گاوداری کره مستقیم میخریم
من خودم کارخونه شکلات سازی ، کارخونه قندسازی رفتم اگه مردم ببینن اینها چطور درستش میکنن عمرا طرفش برن
اینقدر این کارخونه های کلباس سوسیس مرده خور دیدم که اصلا نه خودم نه میزارم کسی طرفشون بره
روغن جامدها تو ایران وضعشون واقع خطرناکه دارن مردم به کشتن میدن مردم ما هم ندانسته اینها مصرف میکنن مثل همین موضوع اخیر کارخونه کاله حرمزاده
تو کارخونه شکلات سازی شکر میریخت داخل دیگ های بزرگ مقداری شکر هم میریخت زمین قشنگ کارگرها رو شکرها راه میرفتن اخر کار اون شکرها جمع میکردن همراه اون شکلاتهایی که دستگاه نصفه زدشون یا درست در نیمومده بودن میریختن تو دیگ همرا نایلونهاشون از اونها شکلات میزدن
یه ماده ای هست به قند میزنن وقتی در بسته اش باز میکردن حال همه تو کارخونه بهم میخورد خیلی بوی حال بهم زنی داشت
همه به فکر جیبشون هستن کسی به سلامتی مردم فکر نمیکنه
تربیت بچه ها از زمانی خراب شد که...توالت از گوشه حیاط اومد گوشه پذیرایی...
.
.
.
.
.
.
.
بچه ایی که صدای گوز باباشو بشنوه
دیگه محاله ازش حساب ببره
اخرین سنگر سکوته...
در حال حاضر 153 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 153 مهمان ها)