نوشته اصلی توسط tandis_m شوخيت گرفته؟ واقعا صابر بيمارستانه؟ من با شما شوخی دارم عاخه ؟؟؟
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
azade, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana صد البته خيلي هم خوب و عالي
azade, rebasss
نوشته اصلی توسط Peyman من با شما شوخی دارم عاخه ؟؟؟ صابر ديروز اينجا بود براش جنس رسيد رفت
نوشته اصلی توسط tandis_m به سلامتي نفسيه زماني همشهري بوديم فدات شم به همچنين عزيزم دارد پاییز می رسد انار نیستم که برسم به دست هایِ تو برگم ! پُر از اضطرابِ افتادن... میــنــآ جــونــم ♥
eocn, Malware, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana صد البته الان فرکانسی که من خونه ننجونم میگیرم اهواز: badr4/5/6 11880 27499 H امتحان كنم ببينم مگه تو رفتي اهواز؟
نوشته اصلی توسط tandis_m صابر ديروز اينجا بود براش جنس رسيد رفت خب برای آپاندیس که یه هفته بستری نمیمونن ... حالش بهتر شده مرخص شده داداشش رو برده مغازه ... نباید به جای بخیه هاش فشار بیاد ... داداشش کمکش میکنه
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ۴.۷ ۳۷.۳۵۵ ۵۴.۲۶۶ ۲۱ سيمين شهر، گلستان * سیمین شهر کجاس؟ تو از گرگان حس کردی؟
نوشته اصلی توسط azade دارد پاییز می رسد انار نیستم که برسم به دست هایِ تو برگم ! پُر از اضطرابِ افتادن... میــنــآ جــونــم ♥
azade, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Peyman من با شما شوخی دارم عاخه ؟؟؟ صــابــر کـه دیـــروز تــهــران بــود : )) الــانــم رفــت مــغــازه جــنـســاشــو بنــدازه بــه مـلــت : ))
rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Peyman خب برای آپاندیس که یه هفته بستری نمیمونن ... حالش بهتر شده مرخص شده داداشش رو برده مغازه ... نباید به جای بخیه هاش فشار بیاد ... داداشش کمکش میکنه ميزنم بميريا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 138 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 138 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن