نوشته اصلی توسط Herzeleid اره ديگه آبوداني بازي دراوردم يكم سريع گذاشت تو كاسمون كولر گازي و بدن خيس و منم سينوزيتام حساس تچكر خيليم امن نيست ترجيح ميدم برم در آغوش شيطانِ ميلاد آهـــــــــــا... فکر کردی یه ریبون اصل خریدی میتونی ادا بچه ها آبودان د بیاری؟ بیشتر مواظب خودت باش پس
azade, Herzeleid, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط rebasss واگذارت میکنم به نوید عاقا ما دیگه بریم ، کار پیش اومد ، همینطور پشتم صفحه بزارین تا بیام نوید رو واگذار کردن به عیالش تو منو به اون واگذار میکنی آخه ؟؟؟ پشتت صفحه نمیذاریم ... پلکسی کار میکنیم
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
azade, pirana, rebasss, tandis_m
تنها ماندم... تنها با دل برجا ماندم...
azade, eocn, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana نه بابا ما که طلبکارم هستیم از صابر... تو تیشرتی به چشم دیدی اینهمه وعده داد بهمون؟ میگفت دانشگاه قبول شدی بیا بهت کادو قبولی یه تی شرت بدم ...نداد که
نوشته اصلی توسط pirana چندباری به من گفته بود حس میکردم میخواد ازت سو استفاده کنه از ترس اینکه فردا بابات شر به پا نکنه بگه یکی یه دونه پسرمُ منحرف کردید پیچوندمش این همه از غریبه ها خوردیم ... رفیق که بالای سره
نوشته اصلی توسط pirana هنوز داری گوگوش گوش میدی؟ نه ایننا پلی کردم ... قشنگ داشت بالا پایین میپرید
نوشته اصلی توسط pirana تنها ماندم... تنها با دل برجا ماندم... بقیه رفتن ناهار بخورن
azade, pirana, tandis_m
azade, tandis_m
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 149 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 149 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن