117 اومد برق 3 فاز همیشه ج میده
117 اومد برق 3 فاز همیشه ج میده
چقد کار کردی
من یه بار کارخونه قند و روغن و سیمان رفتم از همه بدتر همین کارخونه قند بود کارگر ایستاده بود بخار آمونیاک میزد تو صورتش عین خیالش نبود عین بوی چاه توالت کارخونه روغن هم دستکمی نداشت ینی تا یه هفته قند و روغن میدیم حالم بهم میخورد
بنده به عنوان امپراطور دستور میدم نزارن بیای قصر
چاکر ملکه ی من
عالی عالی عالی باور کن خستگی امروز رفت
جوون شی بابا بزرگ
و اتقاکُم یا المهندس نوید الپیرانا استتارت با عینک دودی خفنت مستدام باد
ای امپراطور یادت رفت
ویرایش توسط ehsan1361 : 09-16-2015 در ساعت 04:21 PM
خوب صفحه ها رو خوندیم بریم
عصر خوش
بس که خجالتیِ بچه ـم
حالا نمیخواد جمش کنی اونی که نباید میگفتی رو گفتیسوتــی نــبــود ، من کـه خیــلــی کــمــ حــرف میــزنــمــ امــآ حـقــیــقـتُ میــگــمـ ^_*
رابطه ی من و صابر... باید شماره1 کرد تو این رفاقتااین رابطه درست بشــو نیس !! o_0
پس همینطوری خشک و خالی برگشت؟ زشت شد کهنه بابا بستنی کجا بود : )) اول صبحی اومده تــهــران : )) کَلَپچ هم نــزد : ))
پیش ما که خوب اشتها داره معلوم نیست چی گفتی بهش زدی تو ذوقشاره حســودی اصــن خــوب نـیـس : ))
واقعا این صــابــر هــیــچــی نـمـیـخــوره ها :/
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کجایی که عاضاده هم پریدحــا لــآ ادامــه صفــحــه گذاری
فدای هرچی باجنبه ـس @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@همـــــــــــــــــــــه
در حال حاضر 105 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 105 مهمان ها)