نوشته اصلی توسط yaran اولی بگو دومی نه اولی رو میخوای ؟ مطمئنی ؟ یعنی میام اونجا اون سیگارو تو حلقت فرو میکنم کم سیگار بکش ....الان میگه تو خراب من آلوده نشو ....
tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m نوچ در ضمن كدوم مادري 17 سالشه ؟ 10 ساعته دارم فک میکنم چی جوابتو بدم ن دیگه 17 ساله ها شیطونی میکنن ولی تو خانومی رعنا مادری مهربان
ویرایش توسط Hadi : 09-20-2015 در ساعت 12:06 PM
نوشته اصلی توسط Hadi 10 ساعته دارم فک میکنم چی جوابتو بدم ن دیگه 17 ساله ها شیطونی میکنن ولی تو خانومی رعنا مادری مهربان يه مامان 17 ساله شيطون
Hadi
نوشته اصلی توسط pirana مدتیِ روبراه نیستی مرد... چیزی شده؟ اعصاب زیر خط فقر از همه چی بریدم
Hadi, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 اعصاب زیر خط فقر از همه چی بریدم گاهي آدم ميبره ولي نگران نباش انشالا برطرف ميشه
Hadi, pirana
نوشته اصلی توسط tandis_m گاهي آدم ميبره ولي نگران نباش انشالا برطرف ميشه اخه این زندگیه ما داریم میکنیم تو این کشور فلک زده
Hadi, tandis_m
سلام رسول خوبی ؟
نوشته اصلی توسط Hadi سلام رسول خوبی ؟ سلام نه
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 اخه این زندگیه ما داریم میکنیم تو این کشور فلک زده نکنه توام هوس اونور زده به سرت ؟ !
نوشته اصلی توسط Hadi نکنه توام هوس اونور زده به سرت ؟ ! خیلی وقته امکانات درست بشه همین الان میرم اینجا چی داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 43 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن