نوشته اصلی توسط Rasool24 والا معلوم نیست حدود یه هفته یا بیشتر بابا میگذره چیزی که نیست غذات که خوبه جاتم که خوبه معشوقه هاتم که فت و فراوان اونجا پره دیگه چی میخوای ازین بهتر ناراحت نباش تا چشم بزاری رو هم ترخیص شدی 10 روز چیه
نوشته اصلی توسط Hadi بابا میگذره چیزی که نیست غذات که خوبه جاتم که خوبه معشوقه هاتم که فت و فراوان اونجا پره دیگه چی میخوای ازین بهتر ناراحت نباش تا چشم بزاری رو هم ترخیص شدی 10 روز چیه انقدر درد و گرفتاری دارم که اصلا به این چیزا حتی فکر هم نمی کنم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 انقدر درد و گرفتاری دارم که اصلا به این چیزا حتی فکر هم نمی کنم حالمو نگیر
نوشته اصلی توسط Rasool24 من کف پاشنه پام هست 5سانتی متر پیوند پوست زدم اگه موفقیت نداشته باشه بیچاره میشم نگران نباش حل میشه ... من الان 5 دقیقه که راه میرم پای چپم خالی میکنه سرپا نمیتونم وایسم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Hadi
نوشته اصلی توسط Hadi حالمو نگیر والا به خدا اعصابم انقدر خورده که حد نداره کلافه شدم حسابی 3 روزه که حتی از تخت پایین نیومدم
برم قیلون بار کنم و بیام در خدمتتون ...
نوشته اصلی توسط Milad16+ نگران نباش حل میشه ... من الان 5 دقیقه که راه میرم پای چپم خالی میکنه سرپا نمیتونم وایسم این دفعه نگفتی " نگران باش حل نمیشه "
نوشته اصلی توسط Milad16+ برم قیلون بار کنم و بیام در خدمتتون ... ایشالله خوش باشی و بهت خوش بگذره
نوشته اصلی توسط Rasool24 والا به خدا اعصابم انقدر خورده که حد نداره کلافه شدم حسابی 3 روزه که حتی از تخت پایین نیومدم میدونم چه حسی داری نمیتونی راه بری بری تو محوطه قدم بزنی ..... آدم کلافه میشه حوصله سر میره
نوشته اصلی توسط Rasool24 این دفعه نگفتی " نگران باش حل نمیشه " کلا دوست ندارم کسی رو بیمارستان ببینم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 261 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 261 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن