نوشته اصلی توسط Milad16+ واسه خانم پرستار از اون موزیسن تمام شده هم چیزی گفتی ؟ متاسفانه سعادتش پیش نیومده
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 متاسفانه سعادتش پیش نیومده یا حضرت مولانا
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Rasool24 باو همین جا بمونید چیه هی اینور اونور میرید اونم مگه اینجاس؟
نوشته اصلی توسط Milad16+ اینجا همیشه اینجوری بوده صابر دریا دل تر از این حرفاست من خودم چون صابرو میسناسم دارم اینو میگم ! بده آدم 10 صفحه الکی رد کنه ...... گفتم چند نفر که هستیم اگه میخوایم حرف بزنیم بریم اونور بهتره وگرنه من همیشه اینجا بودم اینجام حرفامو زدم الانم هستم
نوشته اصلی توسط Milad16+ یا حضرت مولانا یا مولی جون میگم نظرت چیه یه برگ سبزی تحفه ی درویش به پاس خدمات خانوم پرستار تقدیمش کنم
نوشته اصلی توسط Rasool24 یا مولی جون میگم نظرت چیه یه برگ سبزی تحفه ی درویش به پاس خدمات خانوم پرستار تقدیمش کنم پیشنهادم یه عطره
tandis_m
نوشته اصلی توسط Hadi من خودم چون صابرو میسناسم دارم اینو میگم ! بده آدم 10 صفحه الکی رد کنه ...... گفتم چند نفر که هستیم اگه میخوایم حرف بزنیم بریم اونور بهتره وگرنه من همیشه اینجا بودم اینجام حرفامو زدم الانم هستم هیچکس ، هیچکس را نمیشناسه
نوشته اصلی توسط Herzeleid پیشنهادم یه عطره 30 تومنی
نوشته اصلی توسط Herzeleid پیشنهادم یه عطره از عطر خاطره خوبی ندارم
نوشته اصلی توسط Rasool24 از عطر خاطره خوبی ندارم یه بسته کاندوم بخر واسش خاردار تاخیری
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 103 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 103 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن