نوشته اصلی توسط Milad16+ نه خیلی خوشمزه ست چندبار خوردم خیلی حال داده چندتا بحلقه بادمجون گوجه سیب زمینی کدو گذاشتن با کمی دیزاین شده راتولللییی کوفت زهرمار کله پاچه خیلی بهتر
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 اینم میشه ولی با سابقه تو و بی جنبه بازی که تو دار اوردی میزنه تو دهنت قشنگ گام به گام دست تو دست بعد دست تو پاچه بعد ک.ر تو کاسه برو جلو بعد هم چیز جناب حراست مبره تو کیونم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Milad16+ دیگه اون تو تخصص خودت من کلا هیچ حسی به هیچ چیز و هیچکس ندارم از قیافش معلومه بیشتر خواب اوره تا محرک
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 چندتا بحلقه بادمجون گوجه سیب زمینی کدو گذاشتن با کمی دیزاین شده راتولللییی کوفت زهرمار کله پاچه خیلی بهتر چند مدل مختلف داره دیگه قیمتش زیر 60 هزارتومن نبود البته 4 سال پیش
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Milad16+ بابا اراک رستوران فرانسوی داره من خودم اونجا سالندار بودم خوردم دیگه قلط میکنی کردن تو پاچت حالیت نبوده
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 قلط میکنی کردن تو پاچت حالیت نبوده نه عکس گرفتم اومدم گوگل سرچ کردم خودش بود
نوشته اصلی توسط Rasool24 از قیافش معلومه بیشتر خواب اوره تا محرک شما مصرف گلنارت زیاد بوده و هست واسه شما که فرقی نداره چه محرک چه خواب آور اثری نداره برات
نوشته اصلی توسط Rasool24 هی بوی ! چقدر تو رمانتیکی رومانتیکی از من میباره کلا روز اول با یه دختر دوست شده بودم زدم تو کانال +25 فضا داغون کردم حالش داغون شده بود طرف
نوشته اصلی توسط yaran **** خونه شاه عباس ببند اون حلقتو پفیوز
نوشته اصلی توسط Hadi حال ندارم بیام تو بحث تو بگیر بخواب گلهای قالیو بشمار نصف شبم نوید میاد کارت داره خودتو اماده کن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 132 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 132 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن