نوشته اصلی توسط tandis_m چی شده مادرجان 17 ساله خودتو نکش من راضی نیستم یه شام به من بدهکاری
azade, Malware, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaMaTiR فقط میتونم بگم ریدی
azade, Malware, MaMaTiR, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m نه دارم تبليغ ميكنم برات این کار رو هم نکن من راضی به زحمت شما نیستم عزیزم دوما هم نمیخوام ریا بشه سوما من این کارو واسه دل خودم و خشنودی خلق انجام میدم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR فقط میتونم بگم ریدی ای بی ادب در حضور خانمهای متشخص این حرفو میزنن برو دهنتو اب بکش
نوشته اصلی توسط Hadi نقل قولت تموم شد ؟ کجاها رفته بودی ؟ نبودی امروز ! پی بدبختی... اگه بگم باورتون نمیشه
azade, Hadi, Malware, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 ای بی ادب در حضور خانمهای متشخص این حرفو میزنن برو دهنتو اب بکش واقعا گفتی
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 هان؟ راستی چی میشد اینقدر سگی میشد لطفا واسه منم بگین من هنوز واسم این جای سواله؟ نميشه كه همه چيز رو بدوني و رايگان در اختيار همه قرار بدي بذار يه مطلبم روشن نشده واست باقي بمونه ( تو كه راست ميگي )
azade, Malware, rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR واقعا گفتی چی گفتی؟ ادنگ دارم جو ادبی میکنم دیگه نکش به جو دیشب
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 چی گفتی؟ ادنگ دارم جو ادبی میکنم دیگه نکش به جو دیشب منم دارم کمکت میکنم ی دفعه نپری تو ی جو دیگه.. کم کم بری که سرت گیج نره از دیشب با اون وضع میرسیم به یکم بی ادبی بعدم مودب بشو
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 چی شده مادرجان 17 ساله خودتو نکش من راضی نیستم یه شام به من بدهکاری كي من به تو قول شام دادم؟ چرا؟ به چه دليل؟ نوشته اصلی توسط pirana پی بدبختی... اگه بگم باورتون نمیشه اي داد چي شده نويد جون عيدتم مبارك عزيز دل
azade, Malware, pirana, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن